Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Monday 1 November 2010

IsaDora Icy Purple och bröllop

I helgen har bloggen varit tyst, för jag har nämligen varit bortrest för att gå på ett par kära vänners bröllop. Det är alltid roligt med bröllop, och trots kallblåst och höstrusk var det en varm och vacker dag att få vara med på.

Självklart så pyntade jag naglarna dagen till ära, och det blev en bröllopsfavorit i repris med IsaDora Icy Purple, nr 629, och några blommor till.


Anledningen till att valet blev just Icy Purple är att min man har en fluga som matchar i färgen så fantastiskt bra, så det är lite roligt att klä upp sig tillsammans. Till detta har jag också gjort ett matchande set med örhängen. Det är kul med färgteman tycker jag.
Icy Purple är ett rosalila skimmerlack som ligger på gränsen till att vara metallic, och jag gillar det på något konstigt sätt mer för varje gång jag använder det. Formulan är riktigt bra och täcker på två lager, men det är lätt att det blir lite penseldrag om man är oförsiktig.

Betyg:
Färg: 3/5
Egenskaper: 3/5
Totalt: 6/10

Nästa fest måste vi däremot hitta en ny slips eller fluga som passar något av mina nagellack för efter en rolig kväll i lördags så mår inte flugan så bra längre... :-)

//Annika

4 comments:

Sarah said...

Jag älskar det lacket! Det är så fint!

Mona said...

Å vad kul att se detta lack swatchat, har stått i butik och hållit det i handen så många gånger men inte slagit till. Är det varmt eller kallt tycker du? Älskar det i flaskan men vet inte varför just det här är så svårt att slå till på ... :)
Är bilderna tagna med blixt förresten?

Unknown said...

Ja, det är verkligen fint, i början tyckte jag det var för rosa för mig, men jag gillar det mer och mer faktiskt.

Lacky: Jag tycker det gör skäl för namnet, det är en isig och lite frostig rosalila. Lite udda jämfört med många andra rosa lack jag sett. Bilderna är tagna utan blixt i dagsljus.

Mona said...

Tack! Jag tror jag är mogen att slå till på det nu :D

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels