Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Thursday 4 November 2010

Och en minst lika bra webshop till...

Jag skrev i ett tidigare inlägg och tipsade om den förträffliga brittiska webshoppen Beverly Beaute. Nu har jag hittat ytterligare en bra, kanske ännu bättre, webshop. Det är amerikanska Head2Toe.

Jag har inte tidigare beställt från amerikanska sajter då jag varit osäker på hur det fungerat med frakt och tullavgifter, men nu gjorde jag ett första försök häromveckan.


Jag beställde sju spännande lack och valde det billligaste fraktalternativet, 15$ och en leveranstid på upp mot 25 dagar. Till min stora förvåning låg paketet i min brevlåda i måndags, bara ca 5 dagar efter att jag fått bekräftelsen på att varorna skickats. Fantastiskt!

Och ingen tullavgift debiterades heller eftersom paketet märkts med "Varuprover". Himla bra!

Eftersom dollarn just nu står så lågt blir det riktigt billigt att beställa från amerikanska sajter. Dessa sju lack fick jag för totalt 274 kr, dvs ca 39 kr styck. Ett China Glaze kostar normalt 98 kr när du köper det i Sverige. Hyfsat bra rabatt va? Paketet innehöll fyra lack fråna China Glaze julkollektion Tis the Season To Be Naughty and Nice, samt två Misa och ett Color Club.

Little Drummer Boy, ett midnattsblått skimmerlack

Peace On Earth, skimmerlack i guld och olivgrönt


Mommy Kissing Santa, en helt underbar röd skimmernyans

Mistletoe Kisses, ett festligt grönt och silvrigt glitterlack


Color Club Snakeskin, jag var bara tvungen att köpa den pga namnet


Misa Spinning Out of Control, elektriskt lila, men ser mer blått ut på bilden här...


Misa When U Say My Name, guldbrunt skimmerlack

Mina favoriter är nog Mommy Kissing Santa och Snakeskin, men de ser underbara ut allihop. Jag längtar efter att få testa dem. Vilken är din favorit av dessa?

//Annika

8 comments:

nailsbybellan said...

Jag kan verkligen rekommendera både Transdesign.com och 8ty8beauty.com. Jag har beställt från båda mååånga gånger och det har aldrig varit några problem. 8ty8 har superbilliga China Glaze, frakten är 16$ för 6st lack. På Transdesign där jag oftast beställer ifrån finns OPI och Essie också, frakten kostar 20$ för 9st lack. Har aldrig behövt betala tull för de märker sina Flate rate paket med typ "Arts and crafts" :). Om du vill veta mer så kika gärna in på min blogg, där finns min mailadress! Alltid kul med nya lack :)

Elisa said...

Nämen, vad lustigt! Jag fick bekräftelse på min första beställning hos H2T igår och har beställt fyra av dem du har. Ska bli roligt att höra vad du tycker om dem. Mommy kissing santa är nog min favorit.

Marianne said...

Vilken härlig skörd. Jag hade nog också tagit Snakeskin för namnets skull :o) Ska bli spännande att se swatches sedan, är extra nyfiken på Mistletoe Kisses.

Nu när dollarn är låg vore det förstås läge att beställa från USA, bor dock inom Storstockholm och vad jag har förstått så fastnar i princip allt i tullen på Arlanda... Någon annan inom Stockholmstraken med koll på USA-beställningar och tull får gärna berätta om det verkligen är så som jag har förstått.

Unknown said...

Isabella: Tack för tipsen, jag ska nog testa Transdesign nästa gång. Jag har några OPI-lack jag längtar efter.

Elisa: Kul sammanträffande, och visst är Mommy kissing santa läcker. Little drummer boy blev först ut att testas, swatch kommer ikväll.

Marianne: Det verkar vara väldigt olika om man åker på tull eller inte. Jag har klarat mig hittills, men jag bor ju inte i Stockholm. Undrar om det spelar roll? Någon som vet?

sparris said...

Snakeskin verkar ha flugit under min radar så att säga, så den är jag extra sugen på att få se!

nailsbybellan said...

Angående tull så tror jag inte att det spelar någon roll var man bor, jag bor 2 timmar norr om Stockholm och jag antar att mina paket från USA också passerar Arlanda! Jag har beställt kanske 15 gånger från Transdesign det senaste året och mina order ligger oftast mellan 30-50$ vilket är över gränsen för tull men än så länge har inget av dem fastnat! Vet inte om det beror på ren tur men med så många order så tvivlar jag på det. Vill man vara helt säker på att undvika tull så tillkommer aldrig tull under ett visst belopp, jag tror att det är 22$ MEN jag är inte helt hundra på detta. Det går att kolla på tullverket.se. Tänk då på att frakten aldrig ingår i det man får betala tull för. Så du kan i teorin beställa nagellack för under 22$ med ex 20$ frakt och du undgår då tull hursomhelst. Har genom åren beställt en del andra saker från USA, oftast kläder, och då har det ofta varit större paket än de Flate rate paket som nagellacken skickas i. Två eller tre gånger har dessa större paket fastnat i tullen. Oj haha det här blev långt, men jag skulle tro att risken för att just nagellack fastnar i tullen är väldigt liten, oavsett var man bor! Och somsagt om ni vill veta något annat så går det bra att maila /fattig, men van USA-shoppare ;)

Marianne said...

Tack för informationen Isabella. Då har jag lite kött på benen...

Får se om jag vågar mig på en beställning eller fegar ur. Dessvärre är jag nog lite nojjig iaf och hoppas på om det finns någon med post-nr 1xx xx som kan/vill uttala sig om tull eller icke-tull via Arlanda?

Mona said...

Snakeskin är underbar..

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels