Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Sunday 30 June 2013

Before & After Pictures - Upgrading a gradient manicure


Plötslig insåg jag att gradienten jag gjorde i förra inlägget var som upplagd för att förvandlas till en landskapsmålning, himlen och gräset var ju redan på plats. Och eftersom det är NailArt Sunday idag hos Lela så passade det ju utmärkt.

Jag började med att måla lite extra gräs som jag sedan dekorerade med blommor. Därefter lade jag till molnen och två fåglar. Sist av allt la jag lite guldfärgat multiglitter på tipparna för att förgylla gräset. Avslutningsvis toppades allt med överlack.Jag känner mig inte som någon större konstnär, just därför blev jag riktigt nöjd med resultatet. Dessutom hade jag en väldigt rolig och avkopplande stund när jag fixade manikyren.


Paletten jag använde till denna manikyr bestod av China Glaze Hanging In the Balance, Fade into Hue och Def Defying, OPI My Boyfriend Scales Walls, Depend 210, Manglaze Cabron och slutligen det glittriga China Glaze Ray-Diant.

Before the upgrade: A blue and green gradient manicure

English

I felt that the gradient manicure in the previous post was a perfect start for a landscape painting, so even though I'm really not an artist I started to apply some more grass and white flowers.

When feeling satisfied with the flowers I managed to apply a small amount of white for the clouds before painting two birds in a dark purple shade.

Finally I used China Glaze Ray-Diant for some golden and multicolored glitter at the tips. Then I top coated.

I have always felt really untalented in art so I must say that I'm quite happy with the result.

My palette used for this manicure was China Glaze Hanging In the Balance, Fade into Hue and Def Defying, OPI My Boyfriend Scales Walls, Depend 210, Manglaze Cabron and the glittery China Glaze Ray-Diant.

 

6 comments:

Marias Nail Art said...

This is really pretty and sweet :)

Lela said...

Hur snyggt som helst, som en sådan där sommardag man önskar sig nu när man har gått på semester:)

My Nail Polish Online said...

Så fint! Underbar gradient!

Sandra said...

Duktig du är! Det här var jättefint.

Jenny said...

Hej!
Har följt denna blogg sen januari då jag själv börjat måla mina naglar, som en hobby och för att vara fin(om jag nu ska använda de uttrycket utan att låta nördig)! Jag har tittat runt på youtube-filmer etc allt för att hitta det bästa sättet att få naglarna perfekt dvs. nagellacket "perfekt" utan att lyckas! Målar dem en gång i vecka i någon trevlig färg, men lyckas aldrig undkomma att få bubblor i lacken och jag vet inte vad som blir fel! Har testat att måla dem med kort paus mellan lackeringarna, låtit varje lager torka länge etc men inget fungerar, så nu vänder jag mig till den Norrländska lackionista och hennes läsare för att få goda råd vad jag ska göra! Tycker verkligen inte bubblorna i lacken är snyggt och man hoppas att ingen annan ser dem (om de verkligen inte tittar noga)!

Tack på förhand alla lackionistor där ute!

Unknown said...

Hej Jenny!
Vad roligt att höra att du följer min blogg!! :-)
Vad trist att du inte känner dig helt nöjd med dina manikyrer, men jag kan trösta dig med att det förmodligen bara är du själv som ser dessa små bubblor. Alla andra tycker garanterat bara att du har snygga naglar. :-)
Jag ska göra ett inlägg på bloggen med lite tips inom kort, jag måste bara komma i ordning här hemma, har precis ramlat in genom dörren efter semestern.

VI hörs!

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels