Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Tuesday 11 January 2011

Bokmärke med Like It Like That

Häromveckan hade jag en väldigt grön vecka. Det var grön graffiti på naglarna, och det gröna temat fortsatte över till mina smycken. Som ni sett tidigare blev det en ring med Mistletoe Kisses från China Glaze, och efter det plockade jag fram det härligt smaragdgröna Like It Like That från Misa.

Detta är ett lack jag ännu inte hunnit testa på naglarna, men färgen är så läcker så det blev ett enfärgat bokmärke av det.


Det här är ett bokmärke i form av en så kallad herdestav i försilvrad metall. Man stoppar staven i boken och sedan låter man smycket hänga på framsidan av boken.Detta smycke skickade jag med som en bonuspresent till Åsa som köpte Mistletoe Kisses-ringen. Lustigt nog visade det sig att vi är gamla bekanta från förr. Världen är bra liten ibland! :-) Kolla gärna in hennes fina blogg Almost never without nail polish.

//Annika


Français:

La semaine dernière le thème était vert; vert sur les ongles, et des bijoux verts. Comme vous l'avez vu auparavant, j'ai fait une bague avec Mistletoe Kisses de China Glaze, et après j'ai pris le beau vert émeraude Like It Like That de Misa. C'est une vernis que je n'ai pas eu le temps de tester sur mes ongles, mais la couleur est si jolie, et j'ai fait un marque-page.

Vous mettez la tige du marque-page dans le livre et laissez le joyau suspendu à l'avant. J'ai donné ce marque-page en cadeau à une connaissance, Åsa avec son blog Almost never without nail polish.

12 comments:

Annie said...

Det där är så snyggt och häftigt! Kan du inte visa hur man gör smycken med nagellack?

Åsa said...

Tack! Och både ringen och bokmärket var superfina!!!// Åsa

Sarah said...

Mycket fint!

Unknown said...

Tack!
Annie: Ja, det ska jag göra någon dag... :-)
Åsa: Vad kul att du blev nöjd!

Mona said...

Riktigt snyggt. Jag ska gå en kurs i smycketillverkning om några veckor, måste bara tipsa dig om den: http://www.pmcakademin.se/kartminne.html

Unknown said...

Tack Lacky för länken! Vilka spännande kurser, tråkigt bara att de inte hålls i närheten av där jag bor... :-(

Mona said...

Jag ska passa på att gå några kurser där så länge jag bor i sthlm.
Förresten du har fått en award av mig om du vill ha den! http://lackad.blogspot.com/2011/01/en-award.html

Sminkan said...

Ett sådant bokmärke skulle jag gärna köpa om du gör ett till. Helt underbart för en boknörd som jag. KAn man lägga en beställning? Pris?

Unknown said...

Sminkan: Vad kul att du gillar det! Det går absolut att göra en beställning. Jag tar 65 kr för ett bokmärke, porto inräknat.

Vilket lack vill du ha isåfall?

Sminkan said...

Då vill jag ha två! Ett som det på bilden och ett mörkrött! Maila mig ditt kontonummer så sätter jag in pengarna så fort du vill.
sminkan_@hotmail.com är min adress.

Tack snälla!!!

Sarah said...

Jag vill också göra en beställning på ett sånt här, eller flera. Men jag kan maila dig.

MK said...

I don't know what any of that says but its a gorgeous green.

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels