Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Wednesday 5 January 2011

Grön graffiti

Jag blev lite trött på den silvriga nyårsmanikyren så kvällen efter lekte jag lite med ett av IsaDoras graffitilack, Subway Green.

Jag har hela hösten varit väldigt skeptiskt till de här crack-lacken. Jag tyckte i början att de inte alls var snygga och därför köpte jag inget. Men som vanligt tar nyfikenheten överhand efter ett tag så då köpte jag det gröna.

Och nu när jag testat det är jag helsåld. Åh, så roligt det här var! Ett tunt lager, och sedan har man en jätteläcker effekt. Wow! Jag kan fortfarande inte bestämma mig om det är snyggt eller inte, men himla skoj är det.
 

Helst skulle jag vilja ha det svarta Black Tag, men det har varit slut i varenda butik jag kollat i. Så går det när man inte hänger med från start. Men Depend är ju på väg ut med egna crack-lack i dagarna, och OPI släpper ett svart crack-lack i Katy Perry-kollektionen i slutet på januari. Så jag får sikta in mig på något av dem.


Men det krävs lite teknik för att få det snyggt. De snyggaste naglarna blev de som jag lade ett lite tjockare lager på, man får måla snabbt och jämnt, då blir det bäst effekt.


Vad tycker ni om crack-lacken? Läckert eller bara fult?

//Annika


Français:

Je me suis un peu lassé de mon vernis argenté de nouvel an et le lendemain j'ai joué un peu avec l'un des vernis graffiti d'Isadora, Subway Green. J'ai été très sceptique quant à ces vernis craquelé. Je pensais au début qu'ils n'étaient pas du tout agréable. Mais comme d'habitude, la curiosité prend le dessus après un certain temps.

Et maintenant, quand je l'ai testé, je suis convaincu. Oh, c'est drôle! Une couche mince, et alors vous avez un effet vraiment sympa. Je n'arrive toujours pas à décider si c'est joli ou non, mais c'est étonnamment amusant. En fait, je voudrais avoir le Black Tag noir, mais tous les magasins que j'ai vérifié n'en ont plus.

Que pensez-vous des vernis craquelés? Jolis ou non?

5 comments:

Annie said...

Jag håller med! Vet inte heller om de är snygga eller inte... :) Konstigt att det svarta är slut överallt... här i uppsala var det slut typ första veckan, men sedan fanns det att få tag på utan större problem...

Nail Polish Junkie said...

Har oxå svårt att bestämma mig om jag gillar det eller inte:)Inte köpt nåt än så jag väntar nog på China Glaze kollektion eller Depend.

Pamsan said...

Har precis samma fundering. Visst köpte jag IsaDoras alla färger som kom i somras/höstas men jag älskar dem nog inte. Däremot är det ju kul att spexa till ett lack som man har på naglarna som man tröttnat på. :) Just när man sitter och lackar och det krackelerar är det ju jättekul. :) Jag kommer säkert köpa något av China Glaze-lacken och var faktiskt tvungen att köpa det röda crackle-lacket från Depend. :D

Unknown said...

Vad lustigt att vi är så många som har svårt att bestämma sig. Jag har en känsla att det är en hype just nu, men som kommer gå ganska fort över. Vi får se om jag har rätt eller fel...

Anonymous said...

un peu camouflage pour faire un safari !!!!
Catherine

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels