Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Saturday 22 January 2011

Dags att lära mig konad!

Jag är så imponerad av alla som gör så läckra nageldekorationer med Konad, så häromdagen gjorde jag slag i saken och beställde ett Konad-kit från Välaboden.

Och så barnsligt lycklig jag blev när paketet ramlade ner i brevlådan igår, jag trodde jag skulle få vänta till nästa vecka innan det kom. Det känns som lilla julafton varje gång ett nagellackspaket kommer på posten.


Här är mina nya leksaker, det ska bli så roligt att testa. Jag beställde två lack, svart och silver, en brickhållare, skrapa, stämpel och tre stycken bildplattor.

Bildplattor: m25, m56 och m57

Jag undrar hur svårt det är? Det visar sig snart, fortsättning följer... :-)

//Annika

5 comments:

Annie said...

Lycka till!!
Det ska bli så roligt att se vilka designer du gör :D

Nail Polish Junkie said...

Å så kul:)Köpte mitt första konad-kit nyss oxå men knappt hunnit öva än. Första försöket gick ganska bra. Hade lite problem att få upp själva motivet till stämpeln men när jag valde ett annat lack så gick det bättre. Men öva öva öva är vad som krävs:)Lycka till!

Åsa said...

Åh, visst är det underbart med nagellacksrelaterade paket! Det är inte så svårt med Konad och snyggt blir det. Spännande att se hur det går.

MELISENDE said...

Det är jättekul men i början är det ganska svårt. Väntar med spänning på att se hur det går för dig! :)

Mona said...

Å spännande! Jag vill också. Ska bli kul att se vilka mönster du har :)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels