Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Monday, 3 January 2011

Ring med Mistletoe Kisses

Häromdagen hade jag en pysselkväll hemma och jag lovade ju er då att jag skulle återkomma med de färdiga resultaten. Så här kommer den första uppföljningen. Jag har inte riktigt hunnit färdigt med de övriga sakerna, så dem visar jag senare. Helt ärligt så är några av smyckena klara, men jag har en tendens att vara lite för självkritisk, så dem måste jag göra om innan jag blir nöjd.


Men jag har iallafall fått färdigt en ring. Den här är gjord med China Glaze Mistletoe Kisses från årets julkollektion 'Tis the Season. Glitterlack passar verkligen utmärkt för att göra glassmycken av. Det här är en förstorande glasprisma som jag monterat på en ringstomme med ställbar storlek.Skoj att göra, men den hamnar nog i en byrålåda framöver... :-)

//Annika


Français:

L'autre jour, j'ai eu une nuit d'artisanat à la maison et je vous ai promis que je reviendrais avec les résultats finis. Donc voici le premier. Je n'ai pas vraiment eu le temps de terminer les autres, je les montrerai plus tard. Honnêtement, quelques-uns des bijoux sont prêts, mais j'ai tendance à être un peu trop auto-critique. Je veux les refaire avant de les montrer.

Mais j'ai terminé une bague. Elle est fait avec China Glaze Mistletoe Kisses de leur collection d'hiver 'Tis the Season. Il s'agit d'un prisme de verre que j'ai monté sur un anneau de taille réglable.

Sympa à faire, mais elle finira probablement dans un tiroir... :-)

11 comments:

Åsa said...

Ohh, vilken skönhet!! Häftigt att matcha ring och nagellack :). Säljer du smycken?

Nailtastic said...

Ringen blev fantastiskt snygg! :-)

NailsbyNoir said...

Tack, vad glad jag blir för komplimangerna!

Visst är den till salu om någon är intresserad. Eftersom det är den första jag gör (och därmed är lite osäker på livslängden...) så är den till salu för materialkostnad + frakt= 45 kr.

Om någon är intresserad så får ni gärna höra av er på mailen som finns under "Kontakt". Först till kvarn... :-)

Språkvårdaren said...

Läckert! Jag är i full färd med att skapa en bloppis på min sida för nagellack (blir nog klar i morgon) - varför gör du inte likadant med dina smycken? Vi är ju ett helt gäng nagelnördar som kollar din sida regelbundet och kopplingen nagellack och dina fina smycken är ju klockren!

Lacky said...

Oh vad fin! Du borde gå med i en slöjdarförening. Slipar du glaset själv?

NailsbyNoir said...

Språkvårdaren: Kul idé, den ska jag spana in. Och det kanske blir en liknande lösning för mina smycken. Ni kommer definitivt få se fler alster framöver...

Lacky: Tack! Nej, jag har inte slipat glaset själv. Men det är en intressant idé, då skulle man ju få lite friare händer att skapa med. Vi får se.

NailsbyNoir said...

Då var ringen såld...

Anonymous said...

je n'ai plus besoin de mon dictionnaire !!!!
tu fais de jolies choses
Catherine

NailsbyNoir said...

:-) Merci Catherine!

MELISENDE said...

Men så fint! :) Du borde designa smycken all the time. Hade gärna haft en sån ring och ett matchande halssmycke kanske? ;)

NailsbyNoir said...

Tack Melisende! Det kommer mera, jag lovar...
:-)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels