Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Thursday, 20 January 2011

Guldgula Nubar Oro

Oro ingick i senaste höstkollektionen från Nubar, Venetian Glass, och det har stått orört i min Helmer sedan ett antal månader. Venetian Glass-kollektionen består av underbara glitter/skimmerlack i sprakande höstfärger. Själv köpte jag tre, och jag hade gärna haft fler ur samma kollektion.


Oro är ett guldgult lack som sprakar av glittrande små partiklar som ger ett helt fantastiskt skimmer. Ja, det nästan glöder om naglarna i solljus. Tittar man riktigt noga ser man att glittret faktiskt skiftar i lite rosa och grönt också.Jag tycker dock att Oro är lite för gult för min smak. Jag gillade Vaso och Arencia bättre, och skulle jag köpa ännu ett lack ur samma kollektion skulle jag slå till på kolafärgade Caramello som Annie har snygga swatchar på här.


Betyg:
Färg: 3/5
Egenskaper: 4/5
Totalt: 7/10

//Annika


Français:

Oro fait partie de la dernière collection automne de Nubar, Venetian Glass. Cette collection se compose de vernis avec de magnifiques paillettes aux couleurs d'automne. J'en ai acheté trois, et j'aurais aimé  en avoir plus de la même collection.

Mais Oro est un peu trop jaune à mon goût. J'ai préféré Vaso et Arencia, et si j'achete un autre vernis de la même collection, ce serra le vernis couleur caramel Caramello qu'Annie montre ici.

Je donne à Oro trois points pour la couleur et quatre points pour les propriétés, un total de sept points sur dix.

4 comments:

Åsa said...

Snyggt!

Peter said...

Ett urläckert nagellack!

Lacky said...

Vill ha alla venetian glass... de är ju helt oemotståndliga.

Sminkan said...

Jag blev oväntat förtjust i det här lacket när jag testade det. trodde inte jag skulle gilla det för just gulheten men glittret i det räddar det. Och glowet! Hela den kollektionen är underbar. Rosso och Vino måste du ha! Och Verde om du inte har Zoya Edyta!

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels