Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Monday, 17 January 2011

Mer tid, ny design...

Idag är en ovanlig dag. Det är nämligen min absolut första dag som föräldraledig. Det är verkligen en konstig känsla att inte gå till jobbet. Maken kliver upp och har vardag som vanligt. Själv är jag hemma, märkligt.

Så idag har jag haft lite mer tid än vanligt (vi får väl se hur länge det håller i sig), vilket slutade med en ny design på bloggen. Jag tyckte den förra var lite för mörk och murrig, det här känns bättre.

Så vad tycks?

//Annika

4 comments:

Lacky said...

Å har du blivit mamma? Grattis! Gud vad kul! Haha jag har bebissjukan så jag blir jätteglad och jätterörd så fort någon nämner bebisar :D

Anonymous said...

DEN FÖRSTA DAG !!!
vackert ny design !!!!
Catherine

NailsbyNoir said...

Lacky: Jag får säga tack i förskott! Bebisen kommer vilken dag som helst nu, kanske imorgon, eller så om ett par veckor, vi får se...

Catherine: Merci! :-)

Språkvårdaren said...

Håller tummarna för att nedkomsten går bra. Du har en spännande tid framför dig! (Och jag har min bakom mig, ungarna börjar lämna boet - snyft!)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels