Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Sunday, 3 October 2010

Höstnaglar i blom

Igår kom hösten på riktigt. Det var en spänd och lite nervös dag vi väntat ett tag på. Det var nämligen dags att ta upp båten. Att lyfta en båt i kran 10 m upp i luften är ett riskabelt moment, men allt gick toppenbra. Så nu är det höst på riktigt, inga fler båtturer.

Det var alltså hösttema igår när jag skulle lacka om naglarna. För en tid sedan såg jag ett inlägg hos Alizarine Claws där hon testade OPIs Take the stage, ett snyggt höstigt lack. Jag blev därför sugen att testa Nubars Arencia som jag fick hem häromdagen. Dagen till ära pyntade jag med några små blommor och blad också. Så här blev resultatet.

Jag har lite svårt att bestämma mig om jag gillar det eller inte. Formulan var super, väldigt lätt att lacka med och täckte bra på två lite tjockare lager. Lacket är smidigt, och det var inga problem att korrigera penseldrag. Man kan enkelt arbeta in lacket med flera drag över varandra och allt flyter ihop till en jämn och snygg yta. Den svängda korken gör också att man får ett bra grepp om penseln när man lackar.


Färgen är en mustig morotsorange med underbar lyster. Väldigt vacker, men kanske lite för mycket och ganska svårburen. Detta är definitivt inget lack för den blyge, men i rätt sammanhang är det en effektfull och läcker färg. 

Betyg:
Färg: 3/5
Egenskaper: 5/5
Totalt: 8/10

Detta blev en rolig höstlackning som känns kul ett tag, men den sitter nog inte kvar så lång tid. Vad tycker ni? Snyggt eller bara för mycket?

//Annika

4 comments:

Kajalpennan said...

Underbart är min dom

Annika said...

Tack, vad kul att höra!

Kerstin said...

Jättefint! Jag är också sugen på detta =)

Nailtastic said...

Det ser underbart ut!

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels