Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Tuesday, 12 October 2010

En egen Sunshine Award


Snälla Nailtastic har gett mig en Sunshine Award. Väldigt glad blev jag för det, en hedrande och rolig utmärkelse för en bloggnybörjare som jag. Hennes blogg var för övrigt den första nagelbloggen jag började följa och Anne har blivit något av min nagellacksguru, så det var extra roligt att den kom från henne.

Reglerna för denna award är som följer:
1. Save the image above and post it on your blog
2. Share the love with 12 fellow bloggers
3. Link the nominees
4. Let the nominees know they have been given the award by commenting on their blog
5.Share the love and link the person(s) who gave you the award.

Med glädjen över utmärkelsen kom också en lätt prestationsångest krypande. Jag är ny både som bloggare och bloggläsare, så jag har inte riktigt kommit upp i 12 bloggar som jag följer regelbundet. Dessutom simmar ju vi nagellacksälskare lite i samma ankdamm så flera av mina favortibloggare har nyss fått denna award.
Men jag vill skicka en Sunshine Award till följande:

Shop Like You've Never Shopped Before. Sarah skriver knasroliga, ofta korta inlägg, mest om nagellack. En blogg väl värd att läsa, jag gillar den skarpt.

Honi. Jag är bara så himla imponerad av hennes otroligt läckra och vackra sminkningar. Jag önskar jag hade en tiondel av hennes talang.

La Passion des Ongles. En stor fransk nagelblogg som alltid överraskar med otroligt vackra lack och dekorationer. Du behöver inte kunna franska, det räcker att njuta av de vackra fotona.
Un blog français qui nous étonne toujours avec des vernis et décorations extremement jolis. Pas besoin de connaître le français, le plaisir des yeux suffit de lui-même. 

Lillasysters naglar. En blogg att bli glad av skriven av en produktiv, cool och soon-to-be-nagelteknolog som gör himla snygga och varierande nageldekorationer hela tiden.

Claws in color. Pamsans blogg om hårdrock och nagellack! Enough said, världens bästa kombo. :-)

Kajalpennan. Som tjatade på mig att handla osvenskt för ett tag sedan, vilket jag nu gjort och är supernöjd med hennes tips. Mer om detta i kommande inlägg. Spana in hennes superbra smink- och nagelblogg så länge.

Alizarine Claws. Nagelbloggen med fantastiska bilder, underbara texter och härlig inspiration. Det var också Alizarine som slutligen lärde mig vem Helmer är.

Avslutningsvis två bloggar i helt andra kategorier...

Anettes hus. Den nära och personliga inredningsbloggen skriven av min kära kusin. Hon har en fantastisk känsla för inredning och prylar, den känslan gick inte i arv till alla i släkten tyvärr.

Hibiscus blogg. Den franska bloggen om livet i Sverige genom svenska språket, skriven av en mycket trevlig fransyska som precis som min make lämnat hemlandet och bosatt sig i Sverige.
Le blog français sur la vie en Suède à travers son vocabulaire, écrit par une charmante française qui, comme mon mari, a quitté son pays et s'est installée en Suède.

//Annika

6 comments:

Lillasysters naglar said...

Naaaaw, vad glad jag blir! Tack snälla!

Sakura said...

Hello Annika, your price makes me very happy and it makes me even more pleased to have passionate bloggers polish after my little nail art, thank you very much :)

Kajalpennan said...

Tacktack och grattis till ett bra val ;)

féline-alizarine said...

Tack så mycket! <3 :)

Sarah said...

Knasrolig? Det hade jag inte en aning om!

NailsbyNoir said...

Sarah: Haha, ja det kanske var en konstig formulering, men det var helt menat som något positivt. Jag gillar dina personliga och roliga inlägg. :-)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels