Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Monday 15 November 2010

Orly Rockin' Rocket rockar

Nej, men förlåt för den gräsliga rubriken, jag kunde liksom bara inte låta bli... :-)

Då har turen kommit till Rockin' Rocket från Orlys julkollektion Tis the Season. Och detta lack passar verkligen in i bilden av jul. Det är ett ganska mörkt och lite vampigt rött lack, med en mängd skimmerpartiklar i guld. Det får mig att tänka på mörka kvällar, tända ljus, glögg och pepparkakor, och allt annat mysigt som hör julen till.


Det här är precis typen av lack jag gillar. Det händer något spännande i nyansen, det är en snygg och lite vågad färg, men samtidigt elegant och lite sofistikerad. Ett sådant lack som funkar att bära på jobbet utan att folk tittar konstigt på mig och undrar om jag åter blivit 14 år (det är iallafall så det känns när jag som enda nagellacksnörd kommer med målade naglar i knalliga färger på jobbet).
Formulan var toppen, följsam att lacka med och täckte mycket bra på två lager. Orlys flaskor har också en skön gummerad kork som ger ett perfekt grepp. Däremot ser jag lite tipwear redan efter en dag, så det drar ner betyget en aning. Eller kanske var det jag som slarvade lite med underlaget...

Betyg:
Färg: 4/5
Egenskaper: 4/5
Totalt: 8/10


En stark 8-poängare, det är Rockin' Rocket väl värd.

//Annika

2 comments:

sparris said...

Så fint! Det guldglittriga är så bra balanserat mot själva lackfärgen. :)

Nailtastic said...

Det ser fint ut. Jag har också köpt det, men int kommit mig för att testa, tycker det ser lite trist ut i flaskan, men förhoppningsvis kommer jag att gilla det.

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels