Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Monday 22 November 2010

MaxFactor Silver och lunchdrama

Idag måste jag hylla Café Lilla Paris i Övik genom en swatch av MaxFactors minilack Max Effect #20 med namnet Silver.

I lördags var vi på stan och shoppade lite, jag, maken och mina franska svärföräldrar. Mycket folk var det på stan och när det var lunchdags trängde vi ner oss på ett av stadens caféer. Dålig och långsam service var det och efter att ha väntat hela 40 min var vi längst fram i kön, och då var all mat slut. Gah! Normalt har jag en ganska hög otrevlighetsnivå som hungrig, och att vara höggravid har inte gjort den saken bättre.

Vi lämnade caféet och hittade ett annat. I stort sett allt var markerat slut på menyn, men kycklingmackor fanns fortfarande kvar. Ända tills jag skulle beställa. "Nej, det är också slut" sa tjejen i kassan. Hungrig och vresig som jag var fräste jag (tyvärr) lite ohyfsat mot tjejen och sa att "Nä, nu åker vi hem istället!" och några andra mindre väl valda ord.

På väg mot bilen hittade vi dock Café Lilla Paris (mycket passande med tanke på sällskapet) med lediga platser och ännu mer fantastiskt, allt på menyn fanns. Vilken underbar kycklingmacka det var, och vilket himla snyggt nagellack tjejen i kassan hade på sig!

Tyvärr frågade jag inte vad det var, men det såg misstänkt likt mitt MaxFactor Silver som väntade hemma.

Så för att hylla lördagens bästa café lackade jag om naglarna med just detta lack, och jag gillar det verkligen. Jag är svag för dessa typer av grafitgrå lack, och detta är fullt av små glitterpartiklar som faktiskt blänker i rosa och ljusgrönt. Det märkliga är att dessa färger bara kommer fram i inomhusbelysning, i dagsljus ser det mer homogent silverfärgat ut.
Formulan var bra, men lite tunn. Det krävdes tre lager för täckning, och det tycker jag är ett lager för mycket för att jag ska vara helt nöjd. Men jag gillar minilack och de små penslarna, man får bra kontroll då.

Betyg:
Färg: 4/5
Egenskaper: 3/5
Totalt: 7/10

Här kan man ana det rosa och gröna glittret.

Mätt och belåten blir jag som en ny människa, och såhär i efterhand har jag lite dåligt samvete... :-)

//Annika

3 comments:

Mona said...

Ooh baby! Det måste jag äga. Vad är det för pris på denna goding tro?

Unknown said...

Just det, bra fråga, det glömde jag...
Det här köpte jag på Kicks häromveckan för 59 kr.

MELISENDE said...

Det här gillade jag! Ha inte dåligt samvete för att du blir vresig när du är hungrig, det blir jag med! :p

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels