Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Saturday 27 November 2010

Orly Rock Candy

Efter besvikelsen över Nivea Calcium Power har jag varit lite osugen på pastellfärgade lack, men häromdagen plockade jag fram Orly Rock Candy som väntat ett tag på att bli testat.

Rock Candy är ett vitt skimmerlack som glänser i pärlemor och ser riktigt fint ut i flaskan. Detta är en typ av lack som jag ofta tycker ser väldigt fint ut, men som väl på nageln blir en större besvikelse. Så mina förhoppningar på detta lack var ganska låga.


Men jag gillar det faktiskt riktigt mycket. Formulan är tunn och skir, på bilderna har jag tre lager, men man ser fortfarande den vita kanten på nageln. Naglarna fick en väldigt snygg och naturell finish, diskret och elegant, med ett lätt pärlskimmer. Detta tycker jag är ett vackert och lättsamt alternativ till en klassisk fransk manikyr. Och vill man ha ännu lite lättare och naturligare nyans så kan man ju bara lacka två lager istället.Orlys formula var mycket bra som vanligt, lacket är lättarbetat och inte ett penseldrag så långt ögat når.

Betyg:
Färg: 4/5
Egenskaper: 4/5
Totalt: 8/10


Detta är definitivt ett lack jag kommer mellanlanda i fler gånger mellan perioder av mycket färg på naglarna. Rock Candy beställde jag i höstas från Beverly Beaute för £5,95 (ca 62 SEK).

//Annika

2 comments:

Åsa said...

Ohh, vad fint det var på dig. Nu blev jag ännu mera sugen på det där lacket.

Unknown said...

Tack Åsa! Ja, det här lacket kan jag verkligen rekommendera för den som vill ha ett neutralt och elegant lack, men där det ändå händer något i finishen...

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels