Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Thursday 28 October 2010

Hologrönt med Nubar Reclaim

För att mota bort det gråtråkiga regnrusket häromdagen plockade jag fram en färgglad flaska som sett lockande ut ett tag, nämligen Nubar Reclaim. Och visst var den färggrann...


Detta är ett ljust påfågelsgrönt holografiskt lack som skimrar i regnbågens färger vid en lite närmare betraktelse. På lite avstånd och mindre solljus antar den däremot en ärtgrön och jämn nyans utan skiftningar.

Nubar är nog mitt absoluta favoritmärke, dels för den alltid perfekta formulan och dels för att det är det märke som har den absolut kortaste och mest skonsamma ingredienslistan på sina produkter. Det är värt att uppmärksammas många gånger om.


När Reclaim kom på naglarna var den första reaktionen "Wow". Men jag tröttnade på den ganska fort efteråt, och grönt är en ganska svår färg att bära upp tycker jag. Därför åkte lacket av redan dagen efter, men det är verkligen perfekt för en festkväll eller liknande.Till skillnad från lacken jag testat från Venetian Glass-kollektionen var även detta en dröm att ta bort. Det var som att torka bort smält smör från naglarna tillsammans med Depends gröna remover.

Betyg:
Färg: 3/5
Egenskaper: 5/5
Totalt: 8/10
  
//Annika

4 comments:

Kajalpennan said...

Måste ju bara fråga; vilken typ av civiling är du? Själv är jag i maskinteknik med spec logistik

Unknown said...

Kul att du frågar. Jag är teknisk biolog med produktionsinrikting. Så i dagsläget jobbar jag med biobränsleforskning inom kemiindustrin.

Skoj med fler civilare inom smink-och nagelbloggandet. :-)

Sarah said...

Åh, den har jag också. Den var hemskt fin.

Pamsan said...

Jag älskar Reclaim. Superhärligt lack enligt mig. :)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels