Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Tuesday 5 October 2010

Nubar Arencia och lite irritation

Igår var det dags att ta bort höstlackningen med Nubar Arencia, och det var ju inte det lättaste visade det sig. Den var underbar att lacka med, vacker färg, men ack så besvärlig att få bort.

Jag kallade det tidigare för skimmerlack, men det är nog snarare ett glitterlack. Jag fick plocka fram en remover i modell starkare och efter dubbelt så lång tid och dubbelt så många bomullstussar senare, med ett antal fula ord på vägen och lite lätt våld var naglarna nästan rena. Problemet var att jag då istället hade orange glitter nästan överallt, på fingrar, i nagelband och lite varstans.

Idag är naglarna lite slitna, det blir en mellandag med olja. Lagom till min vilodag tipsade Nageldraken om en bra nagelolja, den ska jag skriva upp på önskelistan.

//Annika

1 comments:

Unknown said...

Super! Då kanske jag vågar mig på de andra glitterlacken från Venetian Glass. De ser lockande ut, men efter gårdagen är jag inte lika sugen.

Tack för tipset!
Kram//Annika

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels