Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Tuesday 19 October 2010

Smart men osmart

Idag ramlade det in tre efterlängtade Orly-lack från Nailmail. Tjoho!! :-))

Och det var kärlek från första ögonkastet när jag packade upp Galaxy Girl, så det var jag tvungen att prova på momangen.

Så kom jag ju på en alldeles strålande idé... Jag gillar nagellack, men jag gillar inte lukten. Så varför inte måla naglarna under köksfläkten?! "Oh, så smart man kan va" tänkte jag.

Sagt och gjort, jag målade naglarna på spisen under köksfläkten.

Jodå, det luktade faktiskt mindre. Men ack så obekvämt! Jag fick öppna kastrullskåpet under för att få plats med knäna. Dessutom har vi en sån där spishäll med inbyggda tryckknappar, som reagerar bara man håller fingret några millimeter ovanför. Så jag lyckades gång på gång komma åt knapparna så att spisplattorna startade. Och där sitter jag med en utbredd papperstidning och brandfarliga kemikalier ovanpå. Sjukt osmart!!

För övrigt kan jag ju också tillägga att själva känslan att sitta i köket bland allt köksstök och måla naglarna inte var helt optimal.

Nej usch, gör inte som jag. Öppna ett fönster istället.

//Annika

7 comments:

Annie said...

Jag har faktiskt funderat på att stå och måla naglarna där också, men jag har en sån dålig köksfläkt så jag tvivlar på att det skulle fungera över huvud taget :)
Klädnypa och cyklop är också saker jag har tänkt att man kan använda :D

Camilla said...

Jag funderade faktiskt på köksfläkten idag med, och vi har en gammaldags spis så det skulle nog funka, men jag öppnade dörren istället. Probelmet är ju att det blir rätt kallt nu när tempteraturen sjunger ute att ha öppet..hmmm!

sparris said...

Den som ändå hade en köksfläkt...jag nojar över alla hjärnceller så jag håller andan och viftar och byter plats...skitjobbigt! Inte så mysigt att sitta på balkongen längre så här års :S

Unknown said...

Haha, jaa hörni, det är inte lätt att vara en nagelnörd i kalla Sverige den här årstiden. Det kanske få bli en fortsättning vid köksfläkten ändå...

Syster Elin said...

Haha vad gullig du är min kära syster :) När jag läste detta inlägg såg jag dig verkligen framför mig. Måste förresten säga att jag tycker du är så duktig med din blogg och den nya framsidan eller hela bloggens nya look är himla fin tycker jag :) Och en sak till! Du vet att jag alltid bitit på naglarna. Men nudu! Jag har blivit inspirerad av dig och jag tror mina naglar är finare än någonsin förut! Du får se dom i helgen :) kram / syster Elin

Unknown said...

Elin: Vad kul att höra, ska bli kul att se det på lördag. Och tack, vad glad jag blir... Ses snart! Kramar//A

Unknown said...

Haha, vad skönt att höra att det inte bara är jag som nojjar över dofterna när man lackar. Men hörni: Köksfläkten funkar superbra vid borttagning iaf. Då kan man stå och jobba med händerna under och det luktar verkligen ingenting.

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels