Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Saturday 16 October 2010

Skogsmetallic med Zoya Edyta

Då var det dags att testa Zoya Edyta från deras kollektion Wicked. Det är ett lack som ser väldigt spännande ut i flaskan, en obestämbar metallicfärg som skimrar i grått/grönt/blått/silver/rosa. Låter konstigt va? Men det är just så svårt det är att få grepp om detta lack när man ser på flaskan. Därför valde jag att slänga med några extra bilder på flaskan här, så kanske ni förstår.


Väl på nageln blev det inte riktigt som jag tänkt mig, det ser ut som en skogsgrön metallicfärg som skimrar främst i guld. Jag trodde det skulle bli mer åt det gråblå hållet innan jag testade. Men riktigt snyggt tycker jag nog att det blev. I sämre belysning ser det däremot nästan svart ut och då träder det rosa skimret fram på ett helt annat sätt. Jag försökte fånga det på bild men lyckades inte alls.

Formulan var sådär tycker jag, lite vattnig, och jag fick en känsla vid första lagret att underlagret släppte. Målade jag ett penseldrag och sedan korrigerade över så släppte underlagret, lite märkligt och inget jag varit med om förut.


Tyvärr så har det chippat lite i kanten redan efter en dag, men det beror nog främst på valet av underlack. Jag brukar ofta använda Mavalas Super Base, men nu valde jag istället Depends Beauty Lack för att fylla ut några skåror i naglarna först. Jag tyckte att de var lite randiga när jag skulle lacka.

Betyg:
Färg: 4/5
Egenskaper: 3/5
Totalt: 7/10


Lustigt nog så har Pamsan precis publicerat ett inlägg på ett annat lack, Diamond Cosmetics Never So Ever-Green, som ser nästan identiskt ut på bilderna. Kolla själv så får du se hur lika de är.

Trevlig helg!!

//Annika

2 comments:

Sarah said...

Hm, det där med att det undre laget följer med brukar ju bara hända med holografiska lack. Skumt!

Unknown said...

Jaså, jag har aldrig testat ett riktigt hololack, ska bli kul att jämföra när det blir dags för det.
Andra lagret gick dock mycket bättre, då släppte det inte alls på samma sätt.

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels