Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Wednesday 20 October 2010

Orly Galaxy Girl är kusligt läcker

Igår kom så äntligen mina efterlängtade Orly-lack från Nailmail, och först ut att testas var Galaxy Girl från höstens Cosmic FX-kollektion. Denna kollektion är nog höstens mest haussade och består av otroligt läckra lack i spännande duokroma och glittriga nyanser.

Galaxy girl är mörkt bordeauxfärgat i grundtonen med finkornigt glitter i en oväntad ljusblå färgskala. Det är en mycket udda färgkombination som gör att det inte riktigt går att slita blicken från naglarna. Jag tycker att lacket gör skäl för det rymdinspirerade namnet, det är liksom lite månsken och stjärnhimmel över det hela. Nästan som ett spöklikt sken från en skräckfilm, men på ett väldigt vackert sätt.


Formulan var mycket bra och jag gillar den gummerade korken som Orly-flaskorna har. Den ger ett väldigt bra grepp. Dessvärre hade jag ju inte bästa lackstunden som jag skrev om igår, så det blev lite kladdigt i kanterna.


   
Betyg:
Färg: 4/5
Egenskaper: 4/5
Totalt: 8/10

Jag hade lite svårt att välja bilder så ni får ett helt gäng. Visst är det vackert i flaskan? Och den duokroma effekten syns då vissa av bilderna visar vinrött och andra visar det spökblåa skimret.//Annika

2 comments:

Mona said...

Visst är de vackra... man kan bara förlora sig i dem. Som små juveler!

Unknown said...

Ja verkligen. Jag tror att jag måste köpa några fler lack ur FX-kollektionen... :-)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels