Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Saturday 9 October 2010

Höstromantik med Nubar Vaso

Jag har länge varit sugen på att testa China Glaze Foxy, men igår när jag skulle lacka om föll ögonen istället på Nubar Vaso från årets höstkollektion Venetian Glass. Den gräddigt lila nyansen såg så lockande ut att jag snabbt ändrade mig. Foxy får vänta.

Precis som Nubar Arencia från samma kollektion är detta en härlig hybrid mellan glitter- och skimmerlack med en underbar färg. Formulan var helt perfekt att lacka med och det täcker enkelt på två lager. Nubar börjar bli lite av ett favoritmärke för mig. Härliga färger, en felfri formula och att det sedan är det mest skonsamma och hälsosamma lacket jag varit i kontakt med gör inte saken sämre. Jag grävde en hel del i olika lackmärkens kemikalieinnehåll häromdagen och Nubar är det absolut bästa alternativet av alla jag granskat. Jag återkommer i detta ämne en annan gång.


Färgen är mjukt lila med en underbar lyster som ger ett härligt liv i ytan. Skimret lurar ögat lite så att det ser aningen ljusare ut på nageln än det är i flaskan. De små glitterpartiklarna skiftar i silver och olika nyanser av lila, blått och möjligen lite ljusgrönt.Vaso är mycket vackert, men känns inte riktigt som någon höstfärg. Jag skulle klassa den som en skir och romantisk färg, som gränsar mellan att vara diskret men ändå iögonfallande.


Betyg:
Färg: 4/5
Egenskaper: 5/5
Totalt: 9/10

Är detta ett lack du kommer bära i höst? Under oktober är Nubar månadens märke hos Nailmail.

//Annika

5 comments:

Anonymous said...

Ja, jag har beställt alla Venetian Glass-lack. Jag tror inte jag kommer att ångra mig. Detta ser underbart ut. Har inget liknande i samlingen heller. :)

Sarah said...

ÅH! Jag längtar efter min Vaso! SÅ snyggt!

Nailtastic said...

Jag har beställt fem av Venetian Glass-lacken, men inte Vaso. Ljust lila skimmerlack går tyvärr sällan hem hos mig.

Unknown said...

Pamsan: Du kommer inte bli besviken.

Jag har tre Vaso-lack hittills, men jag skulle gärna köpa fler. Det är verkligen så snyggt skimmer i färgerna.

Sakura said...

Great color, i love Nubar :)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels