Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Monday 25 October 2010

IsaDora Grape Jam överraskar

I lördags hade jag en mysig dag på stan med min mamma och syster, och självklart kom jag hem med ett par nya lack. Resultatet blev tre IsaDora-lack, nr 631 Grape Jam, det silvriga nr 651 Silver Sparkles och ett av grafittilacken som jag varit nyfiken på.

Jag stod länge och tvekade vilka lack jag skulle välja, och jag var lite osäker på om Grape Jam skulle få följa med hem eller inte. Men så blev det.

Och det var ju tur, för det var en riktig överraskning när det kom på naglarna. Vi hade en liten lackstund hemma efteråt och min syster Elin valde att testa detta mörkt cericefärgade cremelack. Under resten av helgen var vi båda fascinerade över hur fantastiskt snyggt det var.


Jag tycker ofta att cremelack är lite tråkiga, att det liksom inte händer någonting, men denna färg var verkligen otroligt snygg. Formulan på IsaDoras cremelack är dessutom alltid väldigt trevlig att jobba med, lagom gräddig och följsam och täcker på två lager. Detta lack tillhör också Wide Brush-kollektionen med den extra breda borsten, något som jag personligen gillar men som åsikterna går isär om.
Betyg:
Färg: 5/5
Egenskaper: 4/5
Totalt: 9/10

Jag kommer inte vänta länge innan jag själv provar detta lack på mina naglar. Så snyggt!

//Annika

1 comments:

Syster Elin said...

Måste säga att det var en himla mysig helg! :) Jag sitter fortfarande och beundrar färgen på mina naglar. Väldigt fin är den!

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels