Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Friday 3 May 2013

Min Regnbågskollektion / My Rainbow collection


Äntligen hemma igen!!

Jag har spenderat den senaste veckan i Kina, på jobbresa. Otroligt spännande och intensivt. Som svensk blir man förundrad över myllret av människor. Och trafiken. Ett ständigt flöde av bilar, mopeder, cyklar och människor, som alla ska åt olika håll och kryssar mellan filerna. Fascinerande!

Så efter att ha spenderat senaste två dygnen på fem olika flighter mellan Nanyang-Zhengzhou-Peking-Istanbul-Stockholm-Umeå så är jag aningen seg i skallen.

Men jag tänkte visa er vad jag ägnade tiden åt innan min resa. Min Regnbågskollektion.

Jag har en vän som är ordförande i vår lokala RFSL-förening och häromåret gjorde jag en present till henne, så klart ett regnbågsfärgat lacksmycke. Hon älskar det och bär det ofta, och tydligen har andra uppmärksammat det, för nu fick jag en förfrågan om att göra ett gäng smycken till RFSLs landskongress som var förra helgen.

Otroligt hedrande att få den frågan tyckte jag och satte igång att pyssla. Och här är resultatet: Tre halsband och tre ringar, alla i regnbågsfärger och med olika dekor.


Jag står till fullo bakom budskapet om alla människors lika värde och behandling, därför värmer det mitt hjärta att få göra dessa smycken. Att RFSLs riksordförande nu bär en av mina ringar känns så otroligt roligt och hedrande.
English
A couple of weeks ago I got a request to make a Rainbow collection of jewellery for a congress of RFSL (The Swedish Federation for Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender Rights).

This is the result: A collection of three necklaces and three finger rings.
Since I totally support the message of equal rights for everyone I'm so honored that I got this request.

9 comments:

Ann-Sofie/Colour it said...

Wow, supersnygga allihopa! Vad duktig du är! ♥

Andrea / My Liquid Jewels - Nail polish blog said...

SUPERFINA! Finns det någon som har någon slags "jämlikhet"-symbol? Alltså, som man kan bära om man helt enkelt vill visa sitt stöd? ^^

Lela said...

Vad vackra de blev:)

Sleepy Elin said...

Skitsnygga! Jag hade lätt burit ett sådant smycke!

Helga said...

Åååh finaste hittills! Om du känner att du jättegärna vill göra fler fast utan text och sen vill sälja dem kan du väl hojta till ;)

Mona said...

Åh åh åh vad kul!! Jag hade hoppats på att kunna ta en tur till HongKong i sommar, men jag får nog längta ett tag till. Hann du se något eller var det bara kneg?

Smyckena älskar jag, har tänkt fråga dig hur länge somhelst: att du inte startar en etsyshop?

Unknown said...

Tack!! Vad roligt att ni gillar dem!! :-)

Andrea: Det är en jättebra fråga, jag ska kolla upp det!

Helga: Jag tar beställningar, så är du intresserad så är det bara att hojta till. Jag driver en hobbyverksamhet under namnet Design Noir Smycken. Finns både en hemsida om du googlar och en FB-sida.

Mona: Jag har också funderat på en Etsy-shop, men eftersom det ramlar in en hel del beställningar via hemsidan, FB och ryktesvägen så har jag inte haft något behov ännu. :-)

Marias Nail Art said...

This collection is so gorgeus, I love how the colors blend into each other - great work!

Mona/TMF said...

Oj har du en FB-sida för dem! Måste gillas :)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels