Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Monday 20 December 2010

OPI Yodel Me on My Cell

Oj, vad tiden rinner iväg ibland! Den här manikyren la jag för ett antal dagar sedan, men jag har inte hunnit lägga ut den förrän nu. Julklappsbestyr och slutspurt på jobbet inför jul, ja sånt får tyvärr bloggandet att lida ibland...

Eftersom jag blev så förtjust i Cuckoo for this Color från OPIs Swiss Collection har jag varit sugen på att testa fler lack från samma kollektion. Valet föll därför på att testa blåskimrande Yodel Me on My Cell. Och såhär blev resultatet:


Jag är inte lika stormförtjust i detta som i det smaragdgröna Cuckoo... Det är en snygg blå bas med massor av finkornigt glitter så att finishen blir ett läckert skimmer, men färgen övertygar mig inte helt. Jag tycker att blått är en lite svårburen färg och jag hade hoppats på att det skulle vara lite mörkare i nyansen än vad det blir på naglarna. Nu är det istället en lysande azurblå som jag är inte är helt bekväm med. Visserligen vackert, men det stannade inte på så länge för mig. Detta är ett lack som passar för en kväll på fest, eller möjligtvis på sommaren till en snygg solbränna.
Formulan var mycket bra. OPI är ett märke som står för kvalitet och det känns när man lackar. Formulan är på samma gång tunn, men följsam och utan att bli rinnig. Det blir dock ett litet minus då detta lack krävde tre lager för att täcka.

Betyg:
Färg: 3/5
Egenskaper: 4/5
Totalt: 7/10


OPIs lack hittar du i välsorterade butiker, t. ex Kicks och Åhléns, för ca 150 kr. Detta lack beställde jag från Transdesign för $5,75 (ca 38 kr + frakt).

//AnnikaFrançais:

Depuis que je suis si friand de Cuckoo for this Color de Opi Swiss Collection j'ai été impatiente d'essayer plus de vernis à ongles de la même collection. Le choix a donc été de tester le bleu Yodel Me on My Cell. Mais, je ne suis pas aussi entousiaste que pour le Cuckoo...

Il s'agit d'une belle base bleue avec beaucoup de fines paillettes. Mais je ne suis pas entièrement convaincue de la couleur. J'avais espéré qu'elle serait un peu plus sombre que le rendu sur les ongles : un brillant azur. Bien beau, mais je ne l'ai pas gardé si longtemps. Il s'agit un vernis qui convient à une soirée, ou peut-être en été avec un joli bronzage. Je donne Yodel Me on My Cell trois points pour la couleur et quatre points pour les caractéristiques.

4 comments:

tasha~ said...

Dommage que tu n'est pas convaincu entièrement convaicue de la couleur parce qu'il est très jolie sur toi!

Nail Polish Junkie said...

Jag gillar det:)Kan verkligen tänka mig det en sommarkväll, sippandes på en god drink:)

Anonymous said...

moi, je n'aime pas le bleu
mais toutes les autres couleurs sont jolies
Catherine

Nailtastic said...

Jag tycker YMOMC är otroligt vackert! Jag tycker inte blå lack känns särskilt svårburna, men då är jag iofs en sån som älskar riktigt skrikiga lack. :-)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels