Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Thursday 9 December 2010

Nya lack till samlingen

Idag fick jag hem ett paket från amerikanska Transdesign i brevlådan med ett gäng efterlängtade nagellack. Jag blir helt barnsligt lycklig när jag får ett sådant paket, jag ställer upp lacken på rad och bara myser av åsynen.

Det här är första gången jag testade Transdesign och jag är mycket nöjd. Det tog ca 10 dagar innan paketet hittade hem, och för billigaste frakten på $20 kan du beställa upp till nio lack.

Dagens paket innehöll fyra karameller från Misa, två lack från OPIs Swiss Collection, ett crèmelack från Color Club och två lack ur Essies nya vinterkollektion.

Fr.v: Like It Like That, Burnished Bronze, Dreaming och Teddy Bear.

Smaragdgröna Like It Like That har jag varit sugen på ända sedan jag såg det på bilder hos Nailtastic och det metalliska Burnished Bronze ser så spännande ut. Dreaming är ett rosalila skimmerlack och Teddy Bear ser ut att vara ett snyggt och elegant vardagslack att kunna ha på jobbet. Jag har dåligt med guldfärgade lack i samlingen så det ska bli kul att testa.

Fr. v: Yodel Me on My Cell och Diva of Geneva.

Två läckra skimmerlack från OPI: safirblåa Yodel Me on My Cell samt Diva of Geneva som är snyggt lila/cerice med en massa små glitterpartiklar. Den lila nyansen är tyvärr helt hopplös att fånga på bild, där ser den mer hallonröd ut. Jag älskade Cuckoo for this Color från samma kollektion, så dessa har jag höga förväntningar på.

Fr. v: Essie Masquerade Belle, Luxedo och Color Club Soft as Cashmere.

Tre härliga crèmelack till sist: mörkröda Masquerade Belle och mörkt auberginefärgade Luxedo från Essies kollektion Winter 2010 och ljusgrå Soft as Cashmere från Color Club.

Jag gillar verkligen allihop, det blir svårt att välja vilket jag ska testa först.

//Annika

5 comments:

Pamsan said...

Vilka godbitar. Har haft otur med TD men får nog ge dom en chans igen efter jul. :)

Nail Polish Junkie said...

Vilka snyggingar:) Riktigt sugen på Like It Like That och Dreaming. Visst är det svårt att välja vilket man ska testa. Jag fick hem sex nya laack i tisdags och hade enorm beslutsångest men maken fick tillslut välja:)Jag vill gärna se Dreaming...

Kram

Sarah said...

Åh, jag vill ha Teddy Bear!

Monica Hansen said...

Teddy Bear var snyggt!

Nailtastic said...

Jag älskade verkligen Like It Like That, ska bli spännande att se dina bilder och höra vad du tycker. Burnished Bronze ser också spännande ut!

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels