Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Wednesday 15 December 2010

Adjö torra nagelband

Vintertider är helt hopplösa för mina händer. Direkt när färgranden på termometern närmar sig nollstrecket och därunder så blir mina händer och naglar torra som fnöske. Jag smörjer och smörjer men är lika torr ändå. Häromveckan skrev jag ett litet nödrop om att mina naglar är torra och skivar sig och fick en hel del bra tips bland kommentarerna.

Ett av dem var från Melisende som tipsade om en nagelbandskräm och jag hittade lovord om samma produkt på ett nagelforum jag ramlade in på. Sagt och gjort, jag gjorde en liten beställning av den påstådda mirakelkuren Lemony Flutter från Lush.


Och den är ju helt fantastisk! Efter att ha använt den i endast ett par dagar tycker jag redan att jag ser resultat. Det är en härligt krämig nagelbandscrème som doftar underbart av citron och innehåller diverse godsaker för nagelbanden som avokadoolja, linfröolja, mangosmör och en hel del annat. Den fullkomligt smälter in i nagelbanden och mina torra, trötta nagelband ser direkt glada och fräscha ut.

Jag beställde min på Lush webshop för 89 kr, och med tanke på hur lite man använder per gång så kommer den räcka vääldigt länge.

//Annika

4 comments:

nailsbybellan said...

Det är min absoluta favorit också :)

Monica Hansen said...

Den verkar toppen men jag hade gärna provat en oparfymerad doftfri, jag är doftöverkänslig tyvärr, så det får fortsätta med helosan.

MELISENDE said...

Åh vad härligt att den kommit! :D Jag har precis varit förkyld så den har fått rädda min näsa också. :) Tycker själv att den hjälper superbra!

Nails by Catharina said...

Den där är jag också sugen på att testa. Får köpa den nästa gång jag är i Stockholm.

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels