Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Saturday 11 December 2010

Lyxigt mörka Essie Luxedo

Jag har hittat ett nytt favoritlack! Det här är mitt första nagellack från Essie som jag provar och jag är helt såld. Jag har alltid haft en förkärlek för mörka färger (det är ingen slump att bloggen heter som den gör...) och för detta lack föll jag som en fura redan efter ett lager.


Luxedo är ett mörkt auberginefärgat crémelack från Essies nya vinterkollektion. Efter ett lager ser man tydligt den lila nyansen, men efter två lager är det så mörkt att det ser näst intill svart ut, men det är det inte. Tråkigt och trist kanske vissa tycker, helt underbart enligt mig.Formulan var också mycket bra, den känns lyxig och lite gräddig och var fantastiskt följsam och smidig att arbeta med. Penseln är klassiskt enkel med en rak kork, och väldigt lättsam att jobba med.

Betyg:
Färg: 5/5
Egenskaper: 5/5
Totalt: 10/10


Det här är min andra 10-poängare och kommer definitivt återkomma på mina naglar. Det här lacket har jag skickat efter hos Transdesign för $8 (ca 52 kr).

//Annika


Français:
J'ai trouvé un nouveau vernis à ongles favorit! C'est mon premier vernis de chez Essie et je l'aime très bien. J'aime les couleurs foncées et Essie Luxedo est un vernis foncé couleur aubergine qui fait partie de la nouvelle collection hiver de Essie. Après deux couches c'est presque noir, sans l'être vraiment.

La formule est aussi parfaite, on a une impression de luxe et d'une consistence épaisse. Le pinceau est simple et facile à utiliser. Essie Luxedo reçoit un dix sur dix, cinq points pour la couleur et cinq points pour les caracteristiques.

1 comments:

Nailtastic said...

Det ser väldigt fint ut på dig!

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels