Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Friday 24 September 2010

Jag är kär!!

Ojoj, idag hittade jag något som får ha-begäret i mig att växa till en knappt hanterbar nivå, nämligen Nubars höstkollektion Venetian Glass Collection. Kolla Nailshops sida, det är så fantastiskt vackra höstfärger. Och allt i skimmernyanser, precis det jag gillar bäst.

Nailshop är den enda svenska sida jag hittat som säljer Nubar. Vill man beställa från utlandet hittar man några amerikanska sidor om man googlar. Dessa har lägre priser, men problemet är då att frakten kan bli ganska dyr, och i vissa fall måste man också betala tull. Så i slutändan är den oftast lika smidigt och prisvärt att beställa från en svensk sajt.

Nubar marknadsför sina lack som ett hälsosamt alternativ för vackra naglar. Formulan är fri från cancerframkallande ämnen som formaldehyd, toluene och ftalater som DBP. Dessa otrevliga kemikalier hittar man i vissa nagellack, framförallt i lite äldre lack. Nuförtiden blir hälso- och allergiaspekter mer och mer uppmärksammat även inom kosmetikabranschen så det kommer fler och fler alternativ med snällare kemikalier. Ett annat märke med miljövänliga nagellack är Suncoat som producerar och säljer vattenbaserade nagellack. Dessa måste jag prova framöver. Jag lovar att återkomma i ämnet. Ett annat miljövänligt exempel inom nagellacksbranschen är Depends miljövänliga remover som jag skrivit om tidigare, en nagellacksborttagning med skonsamma kemikalier.

Det stora problemet nu är bara hur jag ska kunna välja lack ur Nubars nya kollektion. Jag vill ju ha allihop! Jag är himla sugen på att köpa hela kollektionen till paketpris, men ekonomen i mig säger att det får jag inte göra.

Vilka lack röstar du för?

//Annika

6 comments:

Nailtastic said...

Vad roligt med en ny nagelblogg! Nubar finns förresten hos Nailsbodybeauty.se också. Och Nubar är månadens märke på Nailmail i oktober. :-)

NailsbyNoir said...

Oh, vad roligt, min första kommentar!! Vad glad jag blir.

Och tack för tipsen, ska kolla in Nailsbodybeautys sida.

Kajalpennan said...

Föreslår (igen) att du köper från osverige (inte ett ord, jag vet ;) ) Det blir billigare både med frakt och tull. Här; http://uk.beverlybeaute.com/ får du tex gratis frakt om du köper för £70 och ett Nubar kostar £5,95 (60-65 kronor)

Unknown said...

Stort tack för tipset, ska spana in den sidan. Jag har varit osäker på hur stor kostnad tull + frakt blir så jag har inte vågat testa utländska sidor än. Men det kanske är dags.

sparris said...

Törs man föreslå eBay för damen? En flaska för dryga $5 plus frakt $4 för första lacket, därefter $2,50. Tull har jag aldrig åkt på.

Jag köper från säljaren Enchanted Beauty Spot

http://stores.ebay.com/Enchanted-Beauty-Spot

Värt!

Unknown said...

Sparris: Jag tackar ödmjukast! Ska kolla in ditt tips. Är toppen att få tips om bra sajter och säljare som folk har bra erfarenhet ifrån. Osäkra kort känns alltid lite riskabelt.

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels