Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Tuesday 28 September 2010

Mitt första OPI!!

Efter bottennappet med IsaDoras Muddy Water häromsistens så var det hög tid att lägga något färggladare på naglarna igår. Och efter att ha läst Pamsans inlägg om Cetuem 191 blev jag så himla sugen på grönt. Så då passade det ju alldeles utmärkt att pröva OPIs Cuckoo for this color jag köpte förra veckan.

Detta är mitt första OPI-lack. Jag är en nygammal nagellacksnörd som hittat mitt gamla intresse på nytt på sista tiden. OPI är ett sådant märke som jag tidigare tyckt varit lite dyrt ( ca 150 kr för 15 ml) och därför inte provat, men efter att ha läst alla inspirerande bloggar som finns blev jag nyfiken. Och jag älskar det!! Jag kommer köpa fler OPI, garanterat!Detta är ett underbart skimmerlack med en smaragdgrön, eller kanske påfågelsgrön grundfärg som drar åt det blå hållet. Ovanpå detta innehåller det små, små glitterpartiklar i ljusgrönt, blått och silver skulle jag säga. I solljus glittrar det jättevackert, inomhus kan man nästan ta det för ett mörkgrönt cremelack.Formulan var perfekt tycker jag, lagom rinnig, lagom fast. På bilderna har jag två lager Cuckoo for this color, men i starkt ljus ser man att det behövs ett tredje. Det blir ett lager till ikväll. Penseln var också precis så stabil men mjuk som jag vill ha den när jag lackar. Det blir högsta betyg på alla fronter. Jag undrar bara hur hållbarheten är? Det återstår att se. Kan den mäta sig med China Glaze?Betyg:
Färg: 5/5
Egenskaper: 5/5
Totalt: 10/10!!

Mitt första OPI, och min första tiopoängare!

//Annika

7 comments:

Anonymous said...

Himla snygg färg syster! :) Jag önskar att jag var lika duktig på att måla och fixa naglarna som du är!

Unknown said...

Tack, jag gillar den verkligen, kul att du kommenterar. Och ge bara naglarna lite kärlek så ska du se att de blir superfina...

Anonymous said...

Snyggt! :) Har inte köpt ett enda lack från Swiss även om det är några som lockar. Denna är nog ganska lik Emerald Fitzgerald så kanske att jag hoppar det. Himla snygg grön nyans i vilket fall. :)

Unknown said...

Pamsan: Du har helt rätt. Den är verkligen lik Emerald Fitzgerald ser jag nu när jag jämför. Så har du redan den är inte detta något rekommenderat köp. Men den är himla snygg ändå!

Kajalpennan said...

För guds skull, köp inte OPI i Sverige. Då blir du snabbt ruinerad

Unknown said...

Ja, de är svindyra i Sverige tyvärr...

Lacklycka said...

Håller med Kajalpennan! Har inte köpt ett enda OPI i Sverige, eller ja, de nagellack jag har köpt här kan nog räknas på 10 fingrar haha! Beställ från USA för guds skull så kan du få OPI för under 50kr, exklusive frakt visserligen men det blir ändå fantastiskt mycket billigare.

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels