Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Tuesday, 12 April 2011

I like it... a little

Det här är Misa Like It Like That från kollektionen What I Like About You som lanserades hösten 2010. Det är en helt underbar smaragdgrön nyans med ett otroligt djup och lyster i färgen.


Det här lacket har jag haft hemma ett bra tag och haft stora förväntningar på, så nu var det äntligen dax att testa. Och jag gillar det lite sådär bara. Wow-effekten uteblev.

Jag undrar om det helt enkelt är årstiden. Jag kände mig lite som en julgran med det här på fingrarna, och just nu längtar jag bara efter vår, sommar och sol.Formulan var helt okej och täckte på två lager. Men jag gillar inte riktigt lukten på Misas lack, de luktar mer lösningsmedel än många andra märken när man lackar.

Färg: 4/5. "Passar till jul, eller kanske på segelbåten en solig dag."
Formula: 3/5. "Helt OK, men det luktar illa".


This is Misa Like It Like That, a gorgeous emerald green on which I had high expectations. But I actually got somewhat disappointed. The color is amazing, but I felt kind of like a christmas tree with this one on. And right now I long for the summer. But I give the color 4 points anyway. In the right season I think I would love it.

The formula is pretty OK, but I don't like the smell of the Misa polishes. So the formula gets 3 points out of 5.

5 comments:

Sarah said...

Ne, det känns ju inte så somrigt kanske. Men jag gillade det när jag bar det dagen före julafton. :P Och även under julafton, dock med layering.

Annie said...

Jag tycker att färgen ser fin ut, men ja... lite mer vinter än vår kan jag ju hålla med om :)

Nailtastic said...

Jag ÄLSKAR detta! Testa det igen i höst! :-)

NailsbyNoir said...

From Ash:

"Yerr I agree a very Christmas vibe! Definalty something to decorate with nearer the season! But I love the shade too bad about the smell! Companies really should think about those things!! xxx "

Sorry Ash, I pressed the wrong button when I was to publish your comment, so it was erased instead. But I copy/pasted it from my email above.

Ash said...

Hehe no worries! :) These things happen to ma alot especially with university work which is just painful! :)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels