Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Friday, 1 April 2011

Sunny Pink MaxFactor

Det här är ett minilack från MaxFactor som jag köpte på Kicks i vintras. Det heter Sunny Pink och ser ljuvligt rosa ut i flaskan med ett skimmer i guld. Jättefint i flaskan, och ser ut att göra skäl för sitt namn. Men jag måste säga att jag blev besviken.


Väl på nageln så syns i stort sett inget alls av det utlovade guldglittret. Istället är det ett blaskigt rosa lack som kräver många lager för att täcka. På bilderna har jag tre lager och den vita nagelkanten syns fortfarande.Färgen blev så trist och intetsägande att jag livade upp det hela med en konad-fjäril. Och det blev ju inte bättre. Nej, usch, den här manikyren åkte snabbt av igen.

Betyg:
Färg: 2/5
Egenskaper: 2/5
Totalt: 4/10

Det här lacket kostar 59 kr på Kicks.
This is Sunny Pink from MaxFactor. It looks beautiful in the bottle, a light pink with a golden shimmer. But on the nail it was a real disappointment. It's so sheer that even with three layers it is still not opaque. And the golden fragments are totally invisible on the nails. Left is a boring pink, nothing more, nothing less.

I tried to add a little excitement by adding a butterfly, but no no... I don't like this manicure at all.

//Annika

2 comments:

Sminkan said...

Nej, jag håller med om att färgen var lite blaskig och trist. Synd, för rosa med guldskimmer är ju härligt annars.

Ash said...

Yer i agree! It would be more of a top coat to add shiny needs a nice light pink base! :)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels