Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Saturday 25 June 2011

Tutorials: Nagellackssmycken

I skrivande stund håller jag som bäst på att knåpa ihop en tutorial för hur man gör nagellackssmycken. Det är ju helt fantastiskt vad det spridit sig i nagellacksvärlden. Kul att så många blir inspirerade och vill pyssla!!

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina knep och bästa tips och trixs. De är en hel del, jag har hållit på ett bra tag nu och hittad material och metoder som både funkar bra och mindre bra.

Så jag jobbar på det. Första delen kommer inom en väldigt snar framtid, kanske ikväll, kanske imorgon. Den som väntar på något gott... :-)


At the moment I'm working on my tutorials for making nail polish jewellery. It's amazing to se how the interest has grown in the world of nail polish. So stay tuned, I will publish part 1 in the nearby future... :-)

2 comments:

Cactus said...

Det ser jag verkligen fram emot! Har första leveransen i posten nu och ska ge mig på pysslandet jag också, då lär jag säkert behöva alla tips jag kan få :D

Anonymous said...

Ska bli jättekul att få lite instruktioner! Har pysslat en del, men detta ser jag verkligen fram emot. Men har ingen aning om hur du gör dessa fantastiska smycken, så jätteintressant!

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels