Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Thursday 30 June 2011

Kärlek vid första penseldraget

Ni har säkert varit med om samma sak: Man plockar fram en oprövad flaska nagellack, den ser intressant ut, fint, men inget utöver det vanliga. Och så målar man ett första drag med penseln, och WOW!!! Det är kärlek vid första penseldraget.


Precis så var det med Zoya Riva från årets Sunshinekollektion för mig. Jag älskar det! En underbart bärig cerise/röd/rosa med ett fantastiskt guldskimmer i solljuset. Verkligen en färg i min smak. Och formulan var som vanligt perfekt, ett flödigt lager täcker bra och torkar snabbt med Seche Vite.


Riva och jag, det är kärlek!


 

Färg: 5/5, Underbar helt enkelt!
Formula: 5/5, ännu ett perfekt Zoya.


I'm sure you've experienced the same. You grab a bottle of polish, it looks interesting but nothing out of the ordinary, but after one stroke... Wow, you're absolutely amazed! That's how my story with Zoya Riva went. I'm in love!

//Annika

7 comments:

Sara said...

Den ser fantastiskt vacker ut!

Chaosophia said...

Älskar den där känslan, även om den inte kommer riktigt tillräckligt ofta! Zoya är ju i alla fall duktiga på att alltid förvåna mig på något sätt. 99% av gångerna är det positivt känns det som!

Anonymous said...

Hr inga från Sunshine ännu men å vilken skönhet detta var...

Cactus said...

Riva är himla snygg!

Unknown said...

Ja, Riva är verkligen underbar... :-)

Lackynails: Hela kollektionen är fantastisk. Topp två för mig är nog Apple och Riva, men de är värda att ha allihop.

Sminkan said...

Japp! Reva var kärlek direkt för mig med!

Anonymous said...

Älskar den här kollektionen men äger inte ett enda själv, helt sjukt! Njuter av att se dem på era naglar tills plånboken är fylld med annat än gamla kvitton ;)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels