Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Friday, 27 May 2011

Zoya Dove är lite grått...

Nej men hörrni, det här var väl ganska trist?! Det här är Zoya Dove från vårens Intimate-kollektion. Ett ljusgrått cremelack. Inget mer, inget mindre. Vet inte vad jag mer ska säga...


Formulan var okej, täcker hyfsat bra på två lager, kunde möjligen behöva ett tredje på vissa ställen. Det var lite för rinnig för min smak, flödade lätt över så att jag fick stryka av penseln flera gånger medan jag lackade varje nagel.

En ganska tråkig historia tycker jag. Kanske kan det göra sig bra som en basfärg för konad eller något snyggt layeringlack. Men som solitair så ser det inte så smickrande ut på mina händer.Färg: 2/5. Grått och lite trist faktiskt.
Formula: 3/5. Lite rinnig, men helt ok på två lager.This is Zoya Dove from the spring collection Intimate. A light grey creme polish. Rather boring is my oppinion. What is yours?


Perhaps it could be useful as a base for konad or a nice layering polish.

6 comments:

Åsa said...

Ja, det såg lite tråkigt ut faktiskt!

Nailtastic said...

Ja, tycker det ser jättefint ut faktiskt! Men jag har tillräckligt många ljusgrå själv, så jag kände inget behov av att köpa det själv.

Annie said...

Jag tycker att färgen är fiiiiin :D

NailsbyNoir said...

Jag tycker det ser finare ut på bilderna än vad jag minns att det var i verkligheten. Hmm, kanske måste ge det en andra chans...

Sminkan said...

Jag som tycker det är en så alldeles otroligt vacker grå färg!

GothamPolish said...

What a lovely grey! Light grey is great all year round.

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels