Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Sunday, 15 May 2011

Zoya Apple igen...

Jag postade ett inlägg om Zoya Apple i torsdags som några av er hann läsa och kommentera. Tråkigt nog så har Blogger varit ur funktion någon dag, och nu när det funkar igen så är mitt senaste inlägg spårlöst borta, liksom kommentarerna. Tråkigt!!


Så här kommer Zoya Apple igen. Jag gjorde som ni önskade, Åsa och Sparris, och började med Apple. Det var ju lika bra det eftersom jag ändå inte kunde bestämma själv då alla är såå fina.


Zoya Apple är ett underbart grönsprakande lack som glittrar i grönt, guld, silver, och kanske lite rosa. På bilderna har jag ett lager Zoya Apple ovanpå Orly Prim & Proper som redan låg på naglarna. Har man inget ljust lack under behövs nog två lager för att täcka, men jag stannade vid ett då jag tyckte det blev en så vackert skir ljusgrön.

Färg: 4/5. En härligt sommarsprakande grön som glöder i solen.
Formula: 5/5. Perfekt helt enkelt.

This is Zoya Apple. I posted some pictures of it the other day, but somehow the post and the comments have strangely disappeared from my blog.
So here it is again. Zoya Apple is a gorgeous green which sparkles in green, gold, silver and I think I might spot some pink in it as well. On the pictures I have one coat of Apple over Orly Prim & Proper (which I will show in a later post). Without a nude polish underneath you will need two coats of Apple, but I settled with just one for this light sparkling green. I love it!

I give the color 4 points out of 5, and the formula 5 points. It's just perfect.

2 comments:

sparris said...

Verkligen fräsigt! Och en inte helt vanlig grön nyans heller.

Pamsan said...

Jag kommer inte ihåg vad jag skrev förra gången men förmodligen var det något i stil med: Wooow, det är så otroligt vackert!!! :) Längtar till att testa mitt.
Så var det nog jag skrev! :D

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels