Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Sunday 3 February 2013

S-öndags Sprung?


Då var vi då vid målsnöret. Vägs ände för vår veckoutmaning vi haft ihop, Paulina, Andrea och jag. Det känns faktiskt lite trist, fort var det gjort och veckans dagar tog slut i ett nafs. Det här får vi göra om någon gång tjejer, eller hitta på något annat roligt tema snart. Någon som har en idé?

Som söndagslack har jag valt Sprung från OPIs kollektion som kom ut i samarbete med Mariah Carey. Och dagens stora tankeämne är namnet. Vad betyder det? Sprung! Sprung vadå? säger jag.

Hela dagen har jag gått runt och fått för mig att det heter Struck, som i star struck. Passande för en diva som Mariah. Men så heter det då Sprung istället.

Jag var tvungen att slå upp: Sprung är en böjd verbform som man hittar i flera ord i lexikonet. Sprung är en engelsk form av bl. a överrumpla, hoppa, springa, flyga iväg, störta upp, springa läck...

Så vad ville egentligen vår kära Mariah säga oss med detta? Att detta är ett lack som är perfekt vid tillfällen som när man överraskande hoppar fram och överrumplar någon som plötsligt störtar upp från sin plats där han/hon /hen lagat ett rör som sprungigt läck? Hmm, beats me.

Nåväl, åter till recenserandet.


Egenskaper:
OPI Sprung är ett bronsfärgat skimmerlack som är kompakt av små glitterpartiklar i guldgult och rosa, ungefär lika stor mängd av båda. Sprung har fascinerat mig hela dagen. I de flesta vinklar så har den en rödaktig bronston, men som i vissa vinklar och ljus nästan går åt det lila hållet. I andra går den mer åt en rostig orange. I det lila läget har jag inbillat mig att den liknar Zoya Faye en aning, för att i nästa sekund ångra mig helt. Formulan var trevlig, ganska tunn men täcker bra. Du klarar dig med två flödiga lager eller tre tunnare. På bilderna har jag tre samt top coat.English:
Our week days theme has come to an end unfortunately, this have been really fun. For today's sunday theme I give you Sprung from the OPI Mariah Carey collection.

This is a nice polish, feels a bit like an old friend in a new dress or something. A bit of a mystery in a well known package. 

I'm wondering about the name though. What does that mean? What do OPI and our dear Mariah want to tell us with this one? I don't get it.


6 comments:

Andrea / My Liquid Jewels - Nail polish blog said...

Det här är ju fint! Fast tja, kanske inte tillräckligt "jag".... :)

Jag tror hon menar en annan slags Sprung:
sprung - the state of being very attracted to a person, obsession often mistaken for love.

Helena / Lacky Corner said...

Det här hade jag så himla höga förväntningar på. Ett av de enda ur MC kollektionen som jag trodde jag skulle vilja ha.

Visst är det superfint, men för mig är det lite för mycket rosa i tonen för att jag ska bli helt nöjd. Synd på ett sätt, men bra för min plånbok.

Ann-Sofie/Colour it said...

Tycker det är riktigt fint. :-)

Paulina said...

Har också det här lacket. Supersnyggt. Hm sprung.. tänker på fjärilarna som hon alltid brukar vara kopplad till. Kanske därifrån? :)

Unknown said...

Tack Andrea! :-)

Unknown said...

Haha, ja där har vi ett annat alternativ. Vilket mysterium. :-)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels