Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Wednesday 6 April 2011

Chanel sommar 2011

Ett bra knep för att spana in säsongens färgtrend är att hålla koll på vad Chanel har på gång. Och i sommar är det ljuva pasteller som gäller, en trend som vi även sett under våren från många märken.

I sommar kommer Chanels kollektion Les fleurs d'ete (Sommarblommor) som består av tre härligt pastelliga lack: Mimosa, Beige Pétale och Morning Rose.


Följer man förhandssnacket på nätet så verkar det vara smörgula Mimosa som är det hetaste av dem. För den som inte vill vänta, eller vill ha en budgetvariant, så ska man spana in Depend nr 210 som kom ut redan i höstas.


To keep up with the latest fashion trends in polishes I turn my head to Chanel to see what they are coming up with. And this summer it's light pastelles in beige, pink and yellow.

The Chanel summer collection 2011 is called Les fleurs d'ete and consist of three polishes; Mimosa, Beige Pétale och Morning Rose, of which the buttery yellow Mimosa seem to be the hottest one.

3 comments:

Nailtastic said...

Jag är faktiskt sugen på det gula! Kanske blir det mitt första Chanel-lack?

Sminkan said...

Jag instämmer helt med Nailtastic-Anne! Det gula är lockande!

Unknown said...

Ja, det är det. Men själv är jag nog mest sugen på det rosa Morning Rose. Rosa är inte riktigt min färg, men det här ser lite intressant ut.

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels