Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Tuesday 22 March 2011

Väsksmycke

Jag tycker om att göra den här typen av smycken. Jag brukar kalla dem väsksmycken, men de passar ju precis lika bra att använda som nyckelring eller på något annat ställe där man vill pynta lite. Det jag gillar med dessa smycken är att man kan använda lite större smyckesdelar som kanske skulle bli lite för mycket i ett halsband t.ex.


Här har jag lekt med fyra olika lack som jag marmorerat i en hjärtformad ram. Den fick sedan sällskap av ett par hjärtan i vaxat glas och en snirklig silverkula. Lacken jag använt är Swing Baby från China Glaze, Oro och Cherry Cordial från Nubar och IsaDora Silver Sparkles.
Om någon är intresserad så är det till salu för 50 kr + frakt.


English:

I love making this type of jewellery which can be used as a decoration on your handbag or on a key ring. For this one I have used four different polishes for marbelling in a heart shaped frame. Afterwards I added a couple of heart shaped glass beads and a beautiful silver pendant.


The polishes I have used is China Glaze Swing Baby, Oro and Cherry Cordial from Nubar och IsaDora Silver Sparkles.

This piece is for sale at a price of 50 SEK + shipping.

//Annika

4 comments:

Anonymous said...

Så vackert, jag trodde det var en halvädelsten först :)

Anonymous said...

Förresten jag såg just att du har min gamla lacky-blogg i din bloggroll, den använder jag inte längre så du får gärna ta bort den :) jag hat bytt till lackynails.wordpress.com ifall du vill ändra :)

Kajalpennan said...

Snyggt. Tar du beställningar. Är sugen på en ny väska och det vore nog fint med ett smycke på

Unknown said...

Kajalpennan: Absolut! Är du intresserad kan du höra av dig till min mail så kan vi diskutera vad du vill ha för något...

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels