Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Thursday, 18 November 2010

Heta vinterfärger i olika prisklasser

Idag hade Expressen en bra artikel om nagelvård och de senaste trenderna inom nagellacksvärlden just nu. En riktigt bra artikel som tipsar om enkla manikyrknep, bra nagelprodukter i olika prisklasser och även highlightar ett antal av höstens och vinterns lack med betyg.

Vinterns hetaste färgtrender ser vi i många olika kollektioner just nu, i allt från budgetlack till riktigt dyra märkeslack som t.ex Chanel.

Ska dina naglar vara helt "rätt" i vinter så ska du köra på leriga, dova toner i jordfärgade nyanser. Gröna crémelack är också en stor trend just nu, liksom mörka mustiga nyanser som djup vinröd och lack som drar mot det svarta hållet men som ändå inte riktigt når det kolsvarta.

För dig som vill hänga med i trenderna kommer här ett par tips på kollektioner i just dessa färger, i tre olika pris- och bekvämlighetsklasser så att du kan välja den budgetnivå och typ av shopping som passar dig.

Budget:

Botanisera i din närmsta välsorterade lackbutik efter Depends minilack (29 kr) eller Mavalas lack (ca 45 kr) och sikta in dig på de färger som går i ovan beskrivna nyanser.

Medel:

IsaDoras crémelack som lanserats i höst. Finns i ett antal härliga höstnyanser med flera olika nyanser av grönt, samt jord- och lerfärger. Kostar normalt ca 69 kr i de flesta välsorterade butiker, bra pris och lättillgängligt. Bland annat har IsaDora Muddy Waters blivit en storsäljare.

Lite dyrare:

Nubars nya kollektion Finest Silks Collection innehåller en hel rad av jordiga och leriga färger i både kalla och varma nyanser. Kvalitetslack men till överkommliga priser. Finns att köpa på brittiska webshopen Beverly Beaute för £5,95 (ca 63 kr + frakt).

Essies Winter Collection 2010 innehåller sex st crémelack i grått, grönt, mörkt vinrött och mörkbrunt. Finns bl a att beställa på amerikanska Transdesign för 8$ st (ca 52 kr + frakt), eller på brittiska Beverly Beaute för £5,95 (ca 63 kr + frakt).

Hoppas du fått lite inspiration för snygga vinternaglar.

//Annika

0 comments:

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels