Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Thursday, 14 October 2010

Bra webshop för nagellack

Idag tänkte jag göra en liten prisjämförelse. Här kommer den:


Alternativ 1: 3 st Nubar 444 kr


Alternativ 2: 3 st Zoya, 2 st Orly och 1 st Nubar 441 kr.

VIlket alternativ är bäst? Vill du ha tre lack för några kronor dyrare än du får sex st lack?

Bakgrund:

Häromdagen blev jag glatt överraskad över ett paket nagellack som ramlade ner i brevlådan. Jag trodde det skulle dröja betydligt längre innan det kom, men nej då, snabb leverans och bra pris också.

Jag är nygammal inom nagellacksvärlden och har hittills mest köpt lack sporadiskt i affärerna. Men efter att ha börjat följa flera inspirerande nagelbloggar så finns det ju så många fina lack man blir sugen på, och roliga märken att pröva. Men jag har varit lite tveksam till att testa utländska webshoppar då jag varit osäker på hur det funkar med frakt, tull och pålitlighet.

Men jag fick ett tips från Kajalpennan i en kommentar för en tid sedan om webshopen Beverly Beaute. Så förra veckan gjorde jag en beställning. Och nu är jag ju så himla nöjd!!

Lacken på bild nr 2 damp ner i brevlådan igår, precis en vecka efter att beställningen var gjord. Dessa sex lack kostade mig ett par kronor mindre än de tre (!) Nubar-lack jag beställde från svenska Nailshop häromveckan. Leveranstiden var också precis lika lång på den svenska som den utländska beställningen. Och detta är alltså inklusive svensk och internationell fraktkostnad. Dessutom fick jag några små gratisprylar medskickade som bonus, alltid roligt.

Beverly Beatue är brittiskt och därför tillkommer ingen tullkostnad som det kan göra om du handlar från amerikanska sajter. Handlar du dessutom för minst £70 så blir frakten gratis.

Vilket är ditt bästa tips på webshop för nagellack?

//Annika

PS: Jag förstår inte riktigt hur de pastelliga Orlylacken hamnade i beställningen. Jag gillar ju inte alls pastell, måste ha varit tillfälligt sinnesförvirrad...

8 comments:

Anette said...

Hej Kusinvitamin! =) Gud va roligt att du skrivit i min blogg, blev så glad när jag läste det! Jätte roligt! Vad roligt att du oxå har en blogg! Jag hoppas allt är bra. Här är det bara bra, jobbar och står i! Barnen växer och växer =)Nu har man inte längre någon liten bebis, utan två pojkar! Jag hoppas du har det bra på jobbet och att du trivs bra. Du får ha det toppen bra! Massa kramar/Anette

Anonymous said...

Visst är det spännande med nagellackspaket? När jag väl vågade mig på att beställa från USA och England var jag fast och efter det har jag bara blivit mer och mer beroende. Så fort jag fått ett paket beställer jag nästa osv. Inte så bra för ekonomin men det är ju så trevligt med brev på posten. :D Nu har det ju, ve och fasa, kommit alldeles för många fina kollektioner. Min ekonomi hänger inte med på alla dessa kollektionssläpp. Som jag babblar....ser fram emot ditt inlägg med Edyta!

NailsbyNoir said...

Ja, det känns verkligen som lilla julafton när det kommer ett roligt paket på posten. Jag är rädd att jag är på väg att hamna i samma fälla som dig Pamsan. Så fort det kommer hem ett paket så kliar det i fingrarna efter att få göra en ny beställning.
Och det finns ju så himla många snygga lack som man vill prova... Man får försöka vara lite duktig och lägga band på sig ibland. :-)

sparris said...

eBay, eBay, eBay...kombinationen av gamla lack som inte längre finns i några webshopar, att man oftast hittar någon som skeppar till Europa samt anständig fraktkostnad gör det till vinnaren för mig. Kombon lugnt på jobbet/eBay/PayPal är fullständigt livsfarlig... :O

Lillasysters naglar said...

Jag beställer nästan alla mina lack, och då gäller främst eBay. Jag handlaDE mycket på svenska webbshoppar innan, men jäklar, det är snordyrt! eBay är det bästa som händ mig (:

Nailtastic said...

Jag köper de flesta av mina nagellack på Transdesign,8ty8 eller H2T. :-)

Emelie said...

Fast Beverly Beaute skickar från USA så tyvärr kan man åka på tull. Tyvärr luras de lite i och med att de anger priserna i GBP.

För min del är det ebay, TD eller H2T som gäller vid lackbeställningar.

NailsbyNoir said...

Jaså, gör de det? Det var märkligt...Själv klarade jag mig helt från tull och allt gick väldigt smidigt.

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels