Contact

nailsbynoir@gmail.com


Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Follow Nails by Noir
Powered by Blogger.
Monday 21 February 2011

Chanel Black Pearl

Jag har världens bästa make! Häromdagen kom han hem med  en liten present till mig och i paketet låg Chanels senaste nagellack Black Pearl. Tjoho!!

Detta lack har jag varit sugen på länge, och jag måste säga att det motsvarade förväntningarna. Färgen är en underbar grågrön med ett pärlemorliknande skimmer. Utan att man ser några glitterpartiklar så blir det ett djup och en lyster i färgen. Så snyggt!


Formulan är också riktigt bra. Det täcker bra på två lager och var enkelt att lacka med. Det blir dock ett litet minus då man kan se aningar av penseldrag kvar i ytan efteråt.Betyg:
Färg: 5/5
Egenskaper: 4/5
Totalt: 9/10


Chanels nagellack kostar ca 250 kr i välsorterade kosmetikabutiker. Det här är mitt första Chanellack och det hoppar direkt upp i topp på min favoritlista.


English:

I have the best husband ever! The other day he came home with a surprise gift for me, the latest Chanel nail polish Black Pearl.

Black Pearl is a gorgeous greenish gray, with a fantastic depth in the finish. I really love this color! The formula is also good. Two layers give full covering, but the brush leaves some marks unfortunately.

I give Black Pearl five points for the color and four points for the characteristics. A total of  9 points out of  10.

//Annika

6 comments:

Nailtastic said...

Vilken snäll man du har! Lacket är fint, men inget jag suktar efter själv.

hermetic said...

great polish! and you gave a great husband too ;)

I just discovered your blog and must say I love it

PerdyClaws said...

Jag tyckte att det chippade något otroligt redan första dagen. Let me know hur det funkade för dig.

Unknown said...

Hermetic: Thank you!! I'm so glad you like my blog! :-)

PerdyClaws: Det har suttit i två dagar nu, och än så länge är det bara en minimal flisa i hörnet på ena tummen som lossnat. Ska låta det sitta någon dag till så får vi se hur det slutar...

sparris said...

Jag förstår inte varför-jag borde verkligen bli helt sjövild av en sån där färg men...begeistringen infinner sig inte 0_o

Mona said...

Oh snäll make!! Och läckert lack :)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels