Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Tuesday, 4 June 2013

Begravningsmanikyr


Hej allihop,

Senaste tiden har mitt fokus legat på en väldans massa annat än bloggen. Det har varit en tid som vänt uppochned på mycket här hemma (på ett bra sätt dock), och så snart allt är klart så kan jag berätta om anledningen här. Men tills dess så kan jag bara säga att det är lite fullt upp just nu. Men jag har inte gett upp bloggen bara så ni vet...

Det har varit en hel del diskussioner ang lämliga begravningsmanikyrer i Lacka-Byt-gruppen på FB. Därför tänkte jag visa hur jag fixade mina naglar till min mormors begravning förra året.

För första, och enda(?), gången kändes det passande med en svartvit bild på bloggen.

Då bar jag en svart fransk manikyr med stämplade vita Konad-blommor på. Detta blev en manikyr som kändes rätt för mig på den tråkiga dagen, ganska dämpad och diskret, men ändå en vacker manikyr.

Saknar dig Mormor!

4 comments:

Marias Nail Art said...

It's beautiful and suitable for a funeral!
I hope you are OK :)

Ann-Sofie/Colour it said...

Sååå vackert!! Undrar om jag kan fixa det där, inte lika snyggt som dig tror jag inte, men får se om jag ska göra något liknande iaf...Tack för inlägget.
Sköt om dig. Kram! ♥

Mona/TMF said...

Så vacker och värdig. Begravningsmanikyr är inte det lättaste.. minns inte vad jag hade på naglarna. Hu, nu blev jag lite nedstämd, måste äta lite choklad!

Lela said...

En värdig begravningsmanikyr, vacker. Och vad kul med positiva förändringar, blev genast nyfiken på vad det kan vara:)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels