Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Tuesday, 25 June 2013

Lady Luck har flytPå senaste tiden har jag varit en alldeles för sporadisk besökare i bloggvärlden, både hos mig själv och hos alla er andra som jag egentligen vill läsa varje inlägg hos. Jag hintade lite om pågående förändringar i mitt senaste haul-inlägg, men nu är det dags att tala om varför.

VI SKA FLYTTA!!!

Jag skriver detta i versaler eftersom jag och vi är så himla otroligt och fantastiskt glada över detta. Äntligen!!

Både jag och maken har känt ett bra tag att vi är på fel plats i tillvaron, i en stad som ingen av oss egentligen har någon anknytning till. Och kompisarna har droppat iväg från stan en efter en och lyser nu med sin frånvaro.

Men som alltid, framförallt när man är tre, så är det inte bara att lämna en stad för en annan utan det är en ganska lång process. Men nu har det äntligen hänt!! Fanch, aka maken, har blivit erbjuden ett toppenjobb, så nu går flytten till Sundsvall.

"Sundsvall, det låter ju inte så sexigt" kanske flera av er tänker, men för oss är det det av väldigt många anledningar.


Så senaste tiden har varit ett virrvarr av mäklarsamtal, husfix på kvällar och helger (detta har ju varit hemligt en längre tid tills allt varit klart), husvisningar och husköp samt förvirring och glädje i ett konstant flöde.

Förra veckan blev till sist alla papper klara, och vi skrev på kontraktet för vårt nya hus (som vi älskar!) och under samma eftermiddag sprang jag på HM Lady Luck, på rea. Eftersom jag just nu känner mig precis som Lady Luck, och letat detta ett tag utan resultat, så kändes det ju som ett väldigt fint sammanträffande.

Jag låter bilderna av HM Lady Luck tala för sig själva.

Men finns det några lackvänner, eller bara vänner utan lackintresse, i Sundsvallstrakten så får ni gärna hojta till, vi flyttar ner i september. :-)
English

Today I give you a swatch of HM Lady Luck, a really suitable polish today, because that's exactly how I feel.

Lately, I have not had as much time for the bloggosphere as I would like, but the reason is actually good news.

We are moving! From the current boring city, where no friends are left, to a bigger and better city. My husband has been offered a job-to-die-for, and last week we bought a really lovely house in the area.

So, I'm totally and completely happy about this!


8 comments:

Marias Nail Art said...

Oh, congratulations - it's so nice for you - good luck :)
And I'm sure Lady Luck will bring luck and will like her new surroundings with her fellow polishes :)

Annika - NailsbyNoir said...

Oh, thank you Maria! I hope so too. :-)

Pamsan said...

Nämen grattis! Det låter underbart. :)

Andrea / Tasty Tips Blog said...

Grattis, låter ju superkul för er! :D

Helena / Lacky Corner said...

Stort Grattis! Skönt att att maken hittat jobb och ni tillsammans hittat ett hus som ni tycker om. Det kommer med all säkerhet bli kanonbra :)

Lady Luck din lilla rackare, varför låg du inte i reakorgen på mitt HM?

Lela said...

Vad roligt, grattis:) Hoppas att Sundsvall kan erbjuda er det som ni saknar i er nuvarande stad. Och Lady Luck är ytterst passande i detta läget:)

Ann-Sofie/Colour it said...

Grattis!!! Vad skoj att allt löst sig så bra. :-)
Lycka till med allt nu. :-)

hermetic said...

Super pretty shade and exciting news, congrats!

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels