Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Saturday, 22 June 2013

Finfina Florals... For Spring?


Idag blir det midsommarpastelliga naglar i form av Polish Revolution Florals... For Spring?

För mig känns det här lacket riktigt somrigt, faktiskt mer somrigt är vårigt tvärtemot vad namnet säger. Som jag visade i mitt förra haul-inlägg så ramlade den här skönheten ner i min brevlåda tillsammans med ett gäng andra lack från Edgy Polish, och Florals... For Spring? är först ut att testas.

Florals... består av en ljusblå bas, som möjligen drar lite åt det gröna hållet. Lacket är sedan packat med prismatiskt microglitter, aningens större lavendellila glitter och sedan orangea hexagoner som den extra kryddan.


Jag måste säga att jag älskar det här lacket. Färgkombinationen är så vacker och fräsch, och de orangea detaljerna gör att det känns unikt i sin färgskala. Att detta är ett av Lauryns (grundaren av Polish Revolution) favoritlack gör att det också känns lite extra speciellt. Vill du veta mer om Lauryn kan du läsa Sminkans superba intervju med henne här.

Applicering

Något tjock formula, men inga som helst problem att lacka med. Två flödiga lager räcker för att få det opakt, men på bilderna bär jag tre.


English

This beauty is Polish Revolution Florals... For Spring?

Florals... For Spring has a cute pastelly blue base which leans slightly towards green. It is packed with prismatic micro glitter, a bit larger round lavender glitter and topped with orange hexagons. I must say that I really love this polish, it is summery and fresh with a unique combination of colors.

Inköpsställe/Place of purchase
Edgy Polish
110 SEK/12,80 €


4 comments:

Helena / Lacky Corner said...

Mycket fint och jag tycker det ser ut som ett perfekt midsommarlack.

Annika - NailsbyNoir said...

Ja, det är helt underbart somrigt! :-)

Fröken Nilsson said...

Så snyggt!
Ett lack jag kommer drömma om :)

Alice said...

Awww...this is so cute! Love the background color and the micro glitters on it. Great choice!

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels