Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Sunday, 10 February 2013

My first and my ugliest!


Idag är jag med i Lelas NailArt-söndag för första gången, och vilket katastrofalt resultat det blev. Ibland lyckas man till och med överraska sig själv i dålighet, och det här är ett sådant tillfälle. Fy och blä och usch vad detta blev fult!! Men jag bjuder på mig själv och publicerar ändå.Jag fick hem ett gäng dottingtools häromdagen som jag ville testa. Tanken var att jag skulle göra en färggradient över nageln, med tre olika storlekar på prickarna. Himla fult blev det, jag tackar högre makter för remover ikväll.

Lacken jag använt är  Creative Fantasy, Escaping Reality och Surreal Appeal från China Glazes kollektion Cirque du Soleil, med Zoya Dove som grund.

Detta åker av omedelbums. 

English:
Today is my first time to participate in the nail art sunday founded by Lela. This is also my first attempt using my dotting tools and this is also my most ugly manicure ever i think, or at least the ugliest manicure based on the recent years.

I dotted Creative Fantasy, Escaping Reality and Surreal Appeal from the China Glaze collection Cirque du Soleil over a base of Zoya Dove.

This is coming off right away.

5 comments:

Helena / Lacky Corner said...

Men så farligt var det väl ändå inte! Inte det snyggaste jag sett, men absolut inte det värsta heller. Det är bara till att ge sig på det igen :)

Cactus said...

Det kanske var värre i verkligheten än på bilderna, men jag tycker det ser riktigt bra ut! Gillade att prickarna låg delvis över varandra. En glad och rolig manikyr :)

Lela said...

Välkommen till vår lilla söndagssekt, du är så välkommen:)

Tycker inte heller att det ser så illa ut. Man är alltid sin egna värsta kritiker och jag tror nog du är lite väl hård mot dig själv denna gången.

Ann-Sofie Söderbergh said...

Näää jag tycker det blev riktigt fint. Jag kanske inte är så förtjust i basfärgen , men prickarna är supersnygga!

Fröken Nilsson said...

men så illa är det väl inte!!??
jag tycker att det ser ok ut minsann!!

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels