Contact

nailsbynoir@gmail.com

Annika

Välkommen!
Jag är en norrländsk lackionista som älskar vackra naglar och livar upp tillvaron med sprakande färger. Vardagen tillbringar jag som utvecklingsingenjör för biobränslen.
Kul att du hittat hit!
Powered by Blogger.

Follow by Email

Wednesday, 30 January 2013

O-nsdag: Over the Moon Holo Happy


Så var det onsdag, och dags för Over the Moon från Color Clubs nya Halo Hues. Jag är glad att alla de ramlade ner i brevlådan igår, annars har jag inte haft mycket skoj att bjuda på som Onsdagslack.

Men äntligen: Jag fattar!! Nu fattar jag holo-hypen. Holo har tidigare inte varit min kopp te direkt, men jag inser att mina tidigare holos är mes-holos och därför inte fångat mitt intresse.

Halo Hues skriker holografiskt redan i flaskan, och jag är inte besviken. Äntligen är jag holo-frälst

Synd bara att det är världens tristaste väder ute, ingen sol så långt ögat når. Och fota holos utan sol är ju som att vänta på jultomten på midsommar. Man blir besviken.
Egenskaper:
Color Club Over the Moon är något mörkare än baby-blått, med fantastiska holografiska regnbågar. Det täckte bra på två lager. Plus i kanten för att det andra lagret inte drog med sig det första speciellt mycket som holografiska lack kan göra. Jag kan inte annat än ge den en femma utav fem.

Color Club Over the Moon: 5/5

Spana också in vad Andrea och Paulina bjuder på som onsdagslack idag.


English:
This is Over the Moon from Color Club's new Halo Hues collection. Today it is wednesday, and since that is called onsdag in swedish I give you this today for my week day's theme.

Over the Moon is a gorgeous holographic polish, a bit darker than baby boy blue. It covered smoothly in two coats, and I cannot give this beauty anything else than a five out of five.

9 comments:

Pamsan said...

Nu funderar jag på om det är detta jag bl. a. har klickat hem. Det hoppas jag innerligt på. Betällde två från kollektionen till att börja med. Det gröna och ett till plus ett från förra Halo Hues. Ser galet fina ut allihop.

Helena / Lacky Corner said...

Vilka bilder du fått till! Jag köpte inte det här och det ångrar jag nog lite nu. Fantastiskt :)

Ann-Sofie Söderbergh said...

Åhh sååå otroligt fina regnbågar, vad vackert, läckert med den blåa färgen också.

Andrea / Tasty Tips Blog said...

åh WOW vad snyggt det är! Pöh, vad jag vill ha detta!

Cactus said...

Jättefina bilder på det!

Paulina said...

Åååååh! Så snyggt. Håller med dig. Holos har inte heller varit min cup of tea men jag kanske borde satsa på de här (intalar mig själv att det är en bra idé att köpa mer lack) haha.

Annika - NailsbyNoir said...

Man måste alltid köpa fler lack. Det försöker jag åtminstone övertyga mig själv (och maken) om. :-)

Annika - NailsbyNoir said...

Tack! :-)

Sleepy.Elin said...

Jag tycker du fick till riktigt fina bilder på Over The Moon! Jag är verkligen glad att jag också har köpt det :) Jag har dock lite svårt att bestämma mig för vilket av de nya Halo Hues-lacken jag sak börja med... Jag tror jag får blund aoch bara ta en i högen! :)

Not swedish?

See the english summary below each post.

Top 5 senaste veckan

Labels